Sådan bruges en piletilstand på en bue

Sådan bruges en piletilstand på en bue

En pil hvile bruges til at holde en pil på plads, indtil den er fyret. Det kan være en del af buen eller et separat stykke, der skal fastgøres. Pilstøtten er et vigtigt stykke bueskydningsudstyr og skal vælges omhyggeligt i henhold til typen af ​​pile og frigivelsesstil, du bruger. De følgende trin viser, hvordan du bruger en pilstøtte på en bue.

Vælg en skyde gennem pilens hvile. Denne type pilestang er den mest almindelige og nemmeste at installere. Den består af 2 spidser, som pilen sidder på. Disse spidser er normalt forårsbestemt.

Vælg en drop-away pil hvile. Løfteren, der holder pilen, trækkes af en stigrør, når bugen trækkes tilbage. Når pilen løsnes, falder pilens hvile ud af vejen for at give fuldstændig afstand til pilens skovl.

Brug en indespærringspile hvile. Denne type holder faktisk pilen i stedet for blot at understøtte den. Det er den mest populære type pile hvile til jagt, fordi det ikke tillader pilen at falde af.

Undersøg en tryk / stempel pil hvile. Horisontal oscillation får pilen til at komme ud af hylden, når pilen slippes med fingrene. Dette er den bedste stil til en fingerskytter, fordi den dæmper disse vibrationer. Du kan dog have brug for en flipper i stedet, hvis din bue ikke har en center-shot riser.

Kig på pilstøtter til mere specialiserede formål. Pil hviler for buefiskeri eller flipper stil hviler kan kræve professionel rådgivning.

Del:
Kommentarer