SĂĄdan bruges en Patellar Tendonitis Strap

SĂĄdan bruges en Patellar Tendonitis Strap

Den patellære sene omslutter knæskallen (patella) og forbinder quadriceps musklerne på forsiden af ​​låret med toppen af ​​shinbone (tibia). Trykket af en patellar senerem reducerer senens tværsnit, så der påføres mindre tryk. Trykket tæller også betændelse ved dens indsættelsespunkt på tibia. Endvidere hævder nogle distributører, at patellarbånd modvirker mistracking og knusning af patellar senen. (Mistracking er den vigtigste årsag til patellar tendonitis.) Pattelar tendonitis bands går også under navnet "jumperens knæremme", "knæbånd" og "cho-pat knæremmen".

Bær bandet under knæskallen. Sørg for, at remmen er distal til (langt fra) knæskallen; det skal være over det laveste punkt i senen. Med en dual-action cho-pat-rem, wrapper den største af de to bånd rundt om benet over knæskiven.

Hold silikonegelen eller gummirørdelen af ​​remmen over senen. Centrer den flade del på bagsiden af ​​benet. Hold spænde på benets side for at undgå at klemme knæets eller senens knæ foran.

Bær det hele dagen, når du udøver knæet, ikke kun for motion. Skadede patellar sener lider skade hele dagen, især fra de excentriske sammentrækninger af at gå, og kan derfor drage fordel af støtten.

Tips

For at holde båndet fra at falde, skal bæltet være stramt nok til at blive holdt op af kalvemuskelen nedenfor. Det bør ikke gøres så tæt, at cirkulationen er afskåret; nogle distributører hævder dog, at det ikke kan begrænse omsætningen. Barbering af huden nedenunder eller køb af en rem med noget gummi på undersiden kan hjælpe vedhæftning. Se på ressourceforbindelserne nedenfor for billeder, der viser, hvordan man bærer stroppen.

Advarsler

Brug ikke et knæbånd i seng. Bær ikke en, hvis en åreknuder krydser knæet. Risikoen er at afbryde omsætning eller danne en koagulering.

Del:
Kommentarer