Sådan bruges en gummibæresprøjte til ører

Sådan bruges en gummibæresprøjte til ører

Mens ørevoks, også kendt som cerumen, er nødvendig for ørefunktionen, kan en overdreven opbygning af ørevoks være ubehageligt og kan forårsage høretab. Gummi pære sprøjter er almindeligt anvendt til at fjerne ørevoks fra ører, og proceduren kan gøres derhjemme. Inden du fortsætter med at bruge en gummispæresprøjte på øret, skal du kontakte en læge, hvis du har bekymringer for dit øre eller trommehinde.

Bland hydrogenperoxid og vand sammen i en halv og halv opløsning i en skål (f.eks. Brug en spiseskefulde peroxid og en spiseskefuld vand). Brug lunkent vand. En opløsning, der er for varm eller for kold, kan forårsage øreproblemer. Hydrogenperoxid ved fuld styrke kan forårsage smerte til en følsom øre tromme.

Læg på din side og tag et håndklæde under hovedet. Det berørte øre skal stå opad. Fyld sprøjten med hydrogenperoxid / vandopløsningen ved at klemme pæren med fingrene, dyppe spidsen i opløsningen og frigive fingrene (men lad ikke pæren falde). Sæt sprøjten ind i øregangen. Skub ikke sprøjten dybt ind. Tryk forsigtigt på sprøjtepæren for at skubbe opløsningen ind i øretrommen. Overflødig opløsning vil strømme ud af trommehinden og på håndklædet. Lad opløsningen forblive i øregangen i fem minutter for at blødgøre voksen. Hold håndklædet til dit øre, når du sidder op.

Fyld en ren skål med lunkent vand. Fyld pæresprøjten med vandet. Tilt det berørte øre over en vask og indsæt pæresprøjten i dit øre og skyll med almindeligt vand. Gentag et par gange for at skylle den løsnede voks fra øregangen.

Kig i vasken for at se, om voks kom ud af dine ører. Hvis du ikke ser voks eller du stadig føler voks, skal du fylde en ren skål med en blanding af 1/2 kop gnidningsalkohol og 1/2 kop hvid eddike. Sørg for at løsningen er lunken. Fyld sprøjten med den alkohol-hvide eddike blanding og indsæt i dit øre, med dit øre overfor loftet. Tryk forsigtigt på sprøjten for at skubbe opløsningen ind i øret. Lad opløsningen sidde i fem minutter og skyll med varmt vand.

Indsæt et par dråber babyolie i hvert øre med en eyedropper, hvis du stadig har påvirket voks i øretrommen. Gentag dette i fem dage for at gøre det muligt for voks at blødgøre og derefter gentage disse trin.

Del:
Kommentarer