SĂĄdan bruges en elektrisk cykel

SĂĄdan bruges en elektrisk cykel

Brug af en elektrisk cykel er ligesom at ride en regelmæssig cykel med et par frynsegoder. Elektriske cykler giver dig det lille boost, der er nødvendigt for at gøre det op ad en bakke, og de hjælper dig med at rejse længere afstande. Her er et par tips om brugen af ​​en elektrisk cykel.

Juster sædet for at passe til din kropsstørrelse. Sædet skal være højt nok til, at dine ben er lidt bøjede, når du er i det nedadgående træk. Balance og komfort er nøglen til at nyde turen.

Sørg for, at batteriet er fuldt opladet. Tænd derefter for tænd / sluk-knappen.

Begynd pedal, da dette vil spare batteriladningen. Det tager meget batteristrøm at starte fra et dødstop. Brug kun den elektriske funktion, når du skal stå op for en hård hældning eller bare brug for en pause fra pedaling.

Slut batteristrømmen ved hjælp af gashåndtaget på håndtaget. Det vil frakobles, når du holder op med at pedalere eller tage hånden ud af gassen. Nogle cykler har pedal-aktiveret effekt, som går i indgreb, når du kører op ad en stejl hældning.

For at øge din hastighed, første pedal til den ønskede hastighed og derefter aktivere gashåndtaget. Dette vil spare din batteristrøm for de hårde bakker. Til pedal-aktiverede cykler, træder strømmen automatisk ind, når du starter skråningen.

Påfør bremserne for at sænke eller stoppe.

Sluk for strømkontakten, når du er færdig med at køre.

Del:
Kommentarer