Sådan bruges en Dart Sharpener

Sådan bruges en Dart Sharpener

Dart sharpeners er meget vigtige i spillet dart. Uden at skarpe dartspidserne bliver de kedelige og holder sig ikke i brættet. Når dart ikke klæber i brættet, får kasteren ingen point. Ligegyldigt hvor perfekt en spiller har til formål, i sidste ende betyder det ikke, om deres dart ikke bliver i tavlen. Sådan bruger du en dartskærer til at sikre, at dartene sidder fast i dartbrættet.

Gnid enden af ​​pilen på stenen. Hold dartet parallelt med skæringsstenen og let gnid dartens ende over stenens overflade. Sørg for at dreje dart for at skarpe alle sider korrekt. Kontroller tipet kontinuerligt for at sikre, at det skærper ordentligt og juster skæringen i overensstemmelse hermed.

Kontroller formen på dartspidsen. Perfekt skarpe dartspidser er ikke spids; de har en let afrundet spids. Spidsen skal ligne en kuglepenpenke til at holde fast i dartbrættet. Hvis spidsen får et punkt på det, skal du let gnide enden på skæringsstenen i cirkler, indtil den er afrundet.

Overdrive det ikke. Dartet skærpet til et punkt er for skarpt. Disse dart holder sig ofte ikke til dartbrættet, i stedet hopper og falder til gulvet. De risikerer også at beskadige ledningerne på tavlen på grund af deres skarphed. Nye dart i emballage kommer for skarpe til at lege med. Rund spidsen af ​​dartene ned med dartskæreren, inden du bruger dem, så de ikke er for skarpe.

Brug det ofte. Kontroller tipene af dart før du smider dem. Det er sandsynligvis ikke nødvendigt at skærpe spidserne mellem hvert kast, men det sker engang, at spidsen kræver en touch-up. Definitivt skærpe dart mellem spil for at holde dem i top form.

Se efter tegn på et dårligt tip. Et dårligt tip er et tip, der er for skarpt eller helt ubeskåret. Når du spiller, er det største tegn på et tip, der skal skærpes, pilen, der hopper ud af brættet. Skarpe, spidsede spidser glider ind uden at stikke og springer af bagenden, og flade dart gør et stort hul, at de glider lige tilbage ud af. Dette sker både når spidsen er for skarp, og når den ikke skærpes eller fladt.

Del:
Kommentarer