SĂĄdan bruges en Blackburn cykelpumpe

SĂĄdan bruges en Blackburn cykelpumpe

Flad dæk er et liv i cyklen. Tilbring nok tid på sadlen og drej krumtapene, og snart bliver et indre rør fladt. Dette kræver en reparation og indre rør inflation. Blackburn cykel pumper passer regningen for opblæsning cykel indre rør. Blackburn pumper har multi-ventil dyser, der kan bruges med både Schrader og Presta indre rørventiler.

Blackburn hĂĄndpumper

Skub Blackburn pumpehovedhåndtaget op, så det er vinkelret på pumpens tønde. Skru det indre rørs ventilhætte af.

Skub pumpehovedet på den indre rørventil. Drej vælgerhjulet på pumpen til enten Schrader- eller Presta-ventilindstillingen. Drej pumpens håndtag tilbage ned for at låse pumpen på ventilen.

Træk pumpehåndtaget ud af tønderen, træk derefter og skub håndtaget for at pumpe det indre rør fuld af luft. Vip pumpehåndtaget låses op igen og træk pumpehovedet ud af ventilen.

Blackburn Floor Pumps

Drej drejeknappen på pumpehovedet til enten Schrader- eller Presta-ventilindstillingen, afhængigt af, at det indre rørs ventiltype er oppustet. Løsn ventilhætten fra det indre rør på cykelhjulet.

Vip pumpehovedhåndtaget op, og tryk pumpehovedet på inderslangens ventil. Drej håndtaget tilbage ned for at låse pumpehovedet på ventilen. Træk på pumpehåndtaget og skub og træk, indtil dækket er oppustet.

Vip pumpehovedhåndtaget tilbage, og træk det ud af den indre rørventil.

Del:
Kommentarer