Sådan bruges en balancestråle skala

Sådan bruges en balancestråle skala

Balancestråler er den mest præcise og almindelige metode til måling af vægten af ​​en genstand eller en person. Forskellige typer af balancestråler bruges til forskellige formål. Den mest velkendte type findes i lægekontorer overalt og bruges til at foretage præcise målinger af kropsvægt.

Tare (nul) skalaen. Når korrekt justeret, skal strålen være helt parallel med gulvet.

Træd på skalaen. Den venstre ende af strålen vil falde mod gulvet, og den højre ende af strålen vil stige, indtil den rammer stopperen. Bemærk, at strålen består af to rækker af tal med vægte, der glider langs hver række. Den nederste række indeholder hak i trin på 50 pund sammen med en større vægt. Den øverste række har en mindre vægt og er markeret i to pundstrin.

Skub vægten på nederste række til højre, indtil den højre ende af strålen falder til proppen.

Efter at strålen falder, skal du flytte vægten på bunden tilbage til den ene kant til venstre (strålen vil stige igen), og derefter flytte vægten på øverste række til højre, indtil strålen falder og er parallel med gulvet.

Tilføj tallene markeret med vægten på hver stang for at bestemme din vægt. For eksempel, hvis vægten på bundstangen er 100 gange, og vægten på øverste stang er 24, er din samlede vægt 124 pund.

Tips

Skalaen skal være nulstillet korrekt for at veje dig præcist. Sørg for at nul skalaen, inden du træder på.

Advarsler

Din kropsvægt kan variere med fem pund eller mere i løbet af dagen, især efter motion eller måltider. For at få et præcist billede af din vægt over tid, skal du veje dig selv på omtrent samme tid hver dag. Mange mennesker vejer sig umiddelbart efter at have vågnet op. Vælg en tilstand af kjole, som du vil kunne opretholde hver gang du vejer dig selv.

Del:
Kommentarer