Sådan bruges DermaWand

Sådan bruges DermaWand

Hvis du vil forynge din hud uden kosmetisk kirurgi eller brugen af ​​hårde kemikalier, så kan du nyde DermaWand. DermaWand sender en blid strøm af impulser for at forny og forynge sløv, træt og alderen udseende hud. Det vil også fast og tone for at give din hud et ungdommeligt og løftet udseende. Den DermaWand renser og retextures overfladen af ​​huden uden bekymring for barske kemikalier.

Vask din hud med din almindelige daglig rengøringsmiddel. Når du har skyllet din hud, skal du tørre den med et rent håndklæde.

Påfør din daglige fugtighedscreme til dit ansigt og hals, som du normalt gør.

Tilslut din DermaWand. Hvis du ikke har brugt det om et par dage, skal du måske vente et øjeblik eller to for at lade det varme op, før du kan bruge det. Få din DermaWand på den laveste indstilling til at starte med.

Sæt din DermaWand over et område af huden ved hjælp af en cirkelbevægelse. Gør dette over din fugtighedscreme i mindst 2 fulde minutter. Pæren bør let berøre din hud, så tag dig ikke bekymre dig om at skulle trykke på.

Brug de nederste indstillinger til dine første par dage med brug, og så kan du øge indstillingerne, som du føler dig klar til. Selvom du bruger den på den laveste indstilling mere, end du bruger den på en højere indstilling, vil den stadig være lige så effektiv. Mere følsom hud kan kun være i stand til at håndtere den laveste indstilling komfortabelt.

Brug din DermaWand op til to gange om dagen, når du først begynder. Efter 3 eller 4 uger kan du reducere til at bruge det op til fire gange om ugen. Hvis du begynder at se, at dine resultater falder eller falder tilbage, skal du gå tilbage til DermaWand hver dag.

Del:
Kommentarer