Sådan bruges daggry til at dræbe lus

Sådan bruges daggry til at dræbe lus

Hovedlus er små sesamstore insekter, der lever på humane skalpeller og føder på humant blod. Selv om de normalt kun kan leve i 24 timer på et menneskehoved, kan det være en vanskelig opgave at løse lus, da kvindelige lus kontinuerligt producerer æg (også kaldet nits), som kan lukke inden for en periode på syv til ti dage. At dræbe lusene, såvel som deres æg, er det vigtigt at kvælte dem og trække eventuelle æg tilbage i håret. Dawn dishwashing sæbe kan være en komponent af den lice-fjernelse behandling du vælger.

Mayonnaise behandling

Dæk hovedet helt med mayonnaise for at kvælke luset. For at sikre, at ingen af ​​lusene undgår, skal du sætte en brusebad eller plastpose over hovedbunden.

Lad mayonnaisen i håret i mindst en time eller op til otte timer.

Skyl håret med meget varmt vand, ved hjælp af en kam for at fjerne mayonnaisen. Lusene vil være steget til toppen af ​​håret ved dette punkt, og nitsene skal være lette at fjerne.

Anvend Dawn opvaskemiddel til håret, slippe af med de olier, der efterlades af mayonnaisen.

Gentag processen om 10 dage, så sørg for at fjerne så mange nitter som muligt hver dag.

Olivenoliebehandling

Påfør olivenolie over hele hovedbunden. Dæk hovedet med en plastikkappe eller taske.

Lad olien stå i adskillige timer eller natten over. Hvis du holder olien om natten, skal du dække dine puder med håndklæder for at forhindre oliefletter.

Gå gennem hår med nit kam for at fjerne lus. Fordi olien lækker ned, skal du nok læne hovedet tilbage i en vask.

Brug Dawn opvaskemiddel og varmt vand til at skylle olierne ud af håret.

Gentag denne behandling hver anden til fire dage i mindst en uge.

Tips

Når man behandler håret med mayonnaise, foreslår nogle at bruge eddike og derefter fjerne nits med en nit kam efter anvendelse af Dawn. Ved andre behandlinger kan olivenolie påføres i kun 30 minutter. Herefter læner du hovedet tilbage i vasken og går gennem håret med en nitkam. Anvend daggry som du ville med de behandlinger, der er forklaret i denne artikel. Vask alle materialer, der kunne rumme lus, herunder sengetøj, fyldte dyr og tøj, ved brug af varmt vand. Tør materialerne i 20 minutter i en varm tørretumbler.

Del:
Kommentarer