SĂĄdan bruges cykelpumper

SĂĄdan bruges cykelpumper

Et fladt dæk behøver ikke at flette din ånd. Ligesom bildæk skal cykeldæk lejlighedsvis genopfyldes ved hjælp af en pumpe. Forståelse af hvordan man bruger en cykelpumpe kan få dig til at rulle igen efter en uheldig lejlighed på din næste gruppetur. Cykelpumper bruger enten Schrader- eller Presta-type ventiler, og kan være bærbare eller gulvbaserede.

Dækventiler

Cykelpumper svarer til ventilen placeret på dit rør, som stikker ud af fælgen for nem genopfyldning. Den smalle Presta-ventil er almindelig på vejcykler, mens den lidt bredere Schrader-ventil normalt findes på mountainbikes og børns cykler. Mange cykelpumpehoveder giver brugeren mulighed for at skifte mellem de to størrelser. Løsn hætten i enden af ​​ventilen, og sæt pumpehovedet over ventilen. Når den sættes fast, skal der være en lille løftestang på pumpehovedet, der strammer forbindelsen, så der ikke kommer luft ud under pumpning. Dit dæk vil have den fabrikant-anbefalede PSI-serie, der er stemplet ind i siden.

Cykelpumpe Typer

Udover ventiltypen kommer pumper i to hovedvarianter. Gulvpumper er mere kraftfulde cykelpumper med en flad base til gearing. Bærbare cykelpumper bruger kun et håndtag, og er mindre for nem at transportere. De er mindre magtfulde, men er der, når du har brug for dem mest. Pas på ikke at ødelægge din ventilstamme, når du bruger en bærbar pumpe, da der ikke er nogen fleksibel slange for at forhindre sideløbende tryk på stammen.

Del:
Kommentarer