Sådan bruges Cling Film til Slim Down

Sådan bruges Cling Film til Slim Down

Plastfolie, også kaldet klæbende film, er normalt reserveret til opbevaring af mad; få mennesker tænker på det som et nyttigt vægttab instrument. Brug plastfolie i køkkenet til at styre dine maddele. Du kan lave dine egne 100-kalorie snack pakker og skære store måltider ned til størrelse. Eller brug plastikfolie som et modstandsbånd til at udføre udfordrende kerneøvelser. Nogle mennesker bruger klæbende film som en sveddragt til at øge sved og kaste vandvægt under træning. Denne praksis har været forbundet med alvorlige medicinske tilstande, herunder varmeslag og tab af elektrolytter; Disse forhold kan være fatale. Før du begynder et nyt træningsprogram, skal du kontakte din læge for at udvikle en plan, der virker for dig og din krop.

Klip en 6- til 8 fods længde af klæbebånd.

Fold cling wrap to gange lodret for at danne et langt, fladt bånd.

Hold den ene ende af bandet i din højre hånd. Løft armen over hovedet og lad plasten hænge over ryggen. Reach tilbage og tag plasten med din venstre hånd. Træk plastfolien i begge retninger for at strække dine arme. Skift hånd og gentag.

Sid dig ned på gulvet med dine ben forlænget. Pass plastfolien rundt om bunden af ​​dine fødder. Hold plastikfolien i dine hænder ved dine sider. Læn dig tilbage på dine skinker, bring dine ben i luften for at danne en "V" med din torso. Hold plastikpakningen på dine sider for at få støtte. Spænd dine abdominale muskler og hold i et minut. Slip og gentag.

Læg på din venstre side med dine ben forlænget. Pak plastfolien rundt om din højre fod. Hold enderne af båndet i din højre hånd mod låret. Hæv benet langsomt, og hold musklerne i buk og gluteal spændt.

Del:
Kommentarer