SÃ¥dan bruges Cedar Oil som et Insect Repellent

SÃ¥dan bruges Cedar Oil som et Insect Repellent

Sådan bruges Cedar Oil som et Insect Repellent. Cedarolie, der ekstraheres fra barken af ​​cedertræer, er en sikker og naturlig insektmiddel, der er særlig effektiv mod lopper. Ved at blande ren cedarolie med andre typer af naturlige olier, såsom citronella og citrongræsolie, kan du også afvise myg.

Køb ren cedertræ olie til at bruge som insektmiddel i hele dit hjem. Når den er fortyndet med gnidning af alkohol eller destilleret vand, og hældes i en sprøjteflaske, kan cedarolie påføres på tæpper, møbler og hvor som helst du måske finder loppevirksomhed. Cedarolie i sprøjteflasker kan normalt findes hos din lokale dyrebutik.

Bland cedertræ med citrongræs eller citronellaolie for at skabe et insektmiddel, der også fungerer på myg og lopper i hele dit hjem. Du kan bruge en blanding af disse olier til at fordoble varigheden af ​​afstødningsmidlet, da hver olie, der anvendes uafhængigt, kan miste sin styrke efter blot 1 til 2 timer.

Tilsæt et par dråber cedertræ olie til dit kæledyrs shampoo for en naturlig måde at bekæmpe lopper og andre parasitter på at sprede i dit hjem. Cedarolie, når den anvendes i moderation, er en meget sikker og naturlig måde at holde insekter væk fra dit kæledyr og at skjule lugt også. Du kan også placere et par dråber cedertryk under puderne på dit kæledyrs seng for ekstra beskyttelse mod lopper og myg.

Brug din sprayflaske cedarolie til at påføre opløsningen på dit tøj lige før du går udenfor. Mens fortyndet cedertræolie er generelt sikkert at bruge på de fleste stoffer, kan du prøve at teste et lille område af tøj for at finde ud af, om cedarolien vil forårsage en plet. Sprøjtning af en dråbe eller to i lommer kan også være effektiv.

Sørg for, at cedarolie ikke kommer ind i mund, øjne eller næse, når du anvender det som insektmiddel og vær forsigtig, når du anvender cedarolie på små børn, som måske er fristet til at smage eller slikke det aromatiske stof. Mens cedertræolie er generelt sikkert at bruge eksternt, kan det interne forbrug forårsage sygdom.

Tips

Når du bruger cedarolie til at afvise mosquitoes, skal du tage tid til at fjerne eller udskifte stående vand på din ejendom. Fuglebade, wading pools og dit kæledyrs vandskål skal tømmes og rengøres mindst hver anden uge.

Del:
Kommentarer