SĂĄdan bruges ButtMaster

SĂĄdan bruges ButtMaster

Brug af ButtMaster LBX øvelserne i forbindelse med ThighMaster øvelserne kan tone op hele din krop. Følgende øvelser viser dig, hvordan du bruger ButtMaster LBX korrekt til at tone op i den nederste halvdel af din krop.

Placér ButtMaster LBX håndtagene på knæets side på ydersiden af ​​benene med den gule kugle bag dine ben nedad. Træk benene fra hinanden langsomt og gør halvtreds for at tone stød og yderlår. Gør det samme med dine fødder forhøjet og fladt på en skammel eller stol.

Hold ButtMaster LBX på benene på benene ved knæene og tag sædet på en stol foran dig med dine hænder og buk i taljen. Flyt dine knæ ind og ud tredive til halvtreds gange for at tone røret.

Kom på alle fire mens du holder ButtMaster LBX på ydersiden af ​​dine lår over knæene. Løft dit ben ud til siden og tilbage igen. Gentag på hver side omkring ti til femogtyve gange for at tone stumpen.

Rull over på ryggen og afslut knæene opad. Løft dine hofter ud af gulvet med ButtMaster LBX stadig på ydersiden af ​​dine knæ og den gule cap tæt på gulvet. Træk dine knæ fra hinanden og sammen igen omkring tredive gange for at tone stumpen.

Vend om på din højre side og læn dig på gulvet med din højre albue, mens benene bøjer lidt. Hold ButtMaster LBX rundt om benene på knæene og løft dit venstre ben op. Tæl til tre og langsomt vende dit ben tilbage ned og gøre det femogtyve til tredive gange på hver side for at tone rødderne.

Del:
Kommentarer