Sådan bruges Bowflex som en Rower

Sådan bruges Bowflex som en Rower

Du kan måske kende Bowflex som en stående enhed, der tilbyder en udfordrende modstands træning for styrketræning. Med en lille smule know-how kan mange modeller af Bowflex også bruges som rover til en kardiovaskulær træning. Din brugervejledning vil fortælle dig, om din enhed er i stand til at konvertere.

Trin 1

Fjern bænken fra Bowflex.

Trin 2

Lås sædet op ved at trække stiften ud og placere den i "ud" -positionen. Sædet skal bevæges frit for at rumme rovebevægelsen.

Til en Bowflex Revolution sættes de justerbare arme til "9" og håndtagene med den korteste indstilling muligt. D-ringen skal være tæt på grebet. Sædet skal indstilles til glide.

Trin 3

Vælg den rigtige vægt. Modstanden skal give en udfordrende træning, men den skal være på et niveau, der kan presses på benene. Vær sikker på at det ikke forårsager for meget belastning på hænderne - hvis du bruger håndgrebene - og skulderledene.

Trin 4

S√¶t dig mod maskinen og position dig selv, s√• begge f√łdder er p√• fodst√łtten og ryggen er lige; med kropsv√¶gt fordelt j√¶vnt.

Trin 5

B√łje dine kn√¶ og tag fat i h√•ndtagene. Dine arme skal v√¶re lige, og din ryg skal forblive oprejst i mods√¶tning til at b√łje sig over eller l√¶nne sig fremad eller bagud.

Trin 6

Skub tilbage ved at rette benene og b√łje armene p√• samme tid. Dette bev√¶ger s√¶det bagud langs maskinen. Bowflex st√¶ngerne vil b√łjes, n√•r du skubber tilbage, og bev√¶gelsen skal simulere roing af en b√•d.

Trin 7

Forts√¶t roingbev√¶gelsen for den √łnskede tid.

Del:
Kommentarer