Sådan bruges babyolie til at fjerne strækmærker

Sådan bruges babyolie til at fjerne strækmærker

Strækmærker er de mørke lilla, røde eller hvide linjer, der kan danne hvor som helst huden er strakt ud af ting som graviditet, vægtforøgelse eller muskelvækst. Hvis du har stregmærker, kan du være selvbevidst om at vise ud af disse områder i din krop - selvom du har tabt vægten eller på anden måde er fortrolig med hvordan disse områder ser ud. Gennem brugen af ​​babyolie kan du hjælpe med til at mindske farvemærkningen af ​​stregmærker og slippe af med dem over tid.

Tag et varmt brusebad for at hjælpe med at løsne din hud og åbne porer. Brug en krops exfoliator i brusebadet for at hjælpe med at fjerne døde hud, så du kun kan koncentrere dig om at behandle de friske lag.

Dør dig selv tør efter brusebad, men sørg for, at din hud stadig er fugtig til berøring. Hæld en spiseskefuld babyolie i din håndflade og gnid den over strækmærkerne godt i to minutter. Lad din hud opsuge babyolie og tørre i ti minutter.

Brug babyolie hver gang du bader, men prøv at tage et varmt brusebad dagligt og behandle med babyolie efterfølgende. Exfoliere to gange om ugen for at fremme frisk hud. Hvis du ikke ønsker at vaske dit hår dagligt, skal du bære en badekåbe og koncentrere dig om din hud.

Tips

For at gøre programmet mindre rodet fylder en sprayflaske med babyolie.

Dæk altid strækmærker med solcreme, hvis du planlægger at være ude i solen og strækmærker vil blive udsat. Solen kan i høj grad øge udseendet af stregmærker og gøre dem sværere at slippe af med.

Hvis du er gravid, skal du bruge babyolie for at forhindre strækmærker i at blive dannet på din voksende mave. Bathe natten og gnid olien over din mave og de omkringliggende områder.

Del:
Kommentarer