Sådan brændes lårfedt i 2 uger

Sådan brændes lårfedt i 2 uger

Overskydende lårfedt er et almindeligt problem for både mænd og kvinder. For nogle mennesker opbevares fedt omkring det indre og ydre lår og kan være meget svært at slippe af med, selv med regelmæssig træning. Selv om alle taber fedt i en anden takt, er der en række specifikke øvelser og kostvalg, som kan hjælpe dig med at forbrænde fedtet på dine lår i så lidt som to uger.

Dyrke motion

Trin 1

Træn regelmæssigt. Det er vigtigt at opretholde en regelmæssig behandling for at tabe vægten, så når du har fritid at sidde ned, stå op og flytte i stedet. Mål i 30 minutter seks dage for hver af de to uger, så en dag kan hvile og undgå at få en skade.

Trin 2

Fokus på fedt tab ved at gøre intens kardio øvelse for den første uge. Mens det er umuligt at få øje på behandle problemområder på din krop, træne ved at løbe, svømme, spille tennis og basketball giver hele kroppen en god træning, som hjælper med at fjerne fedtet på lårene.

Trin 3

Mål dine lår med toning øvelser i anden uge. Når du taber fedt i løbet af din første uge med kardioarbejde, skal du derefter fokusere på toning for at stramme dine lår og få dem til at se slankere ud. Squats er en god lår-målretning øvelse. Begynd med at stå med fødderne hoftebredde fra hinanden, bøj ​​knæene, indtil de er i 90 grader vinkel og hold dine arme ud foran dig. Hold ryggen lige og løft dig selv tilbage til startpositionen. Gentag 20 gange.

Trin 4

Gentag reps of lunges. Lunge øvelsen indebærer balance og koordination for at hjælpe dig tone ryggen af ​​dine ben. Ved at holde en håndvægt, gå fremad med et ben og sænk din overkrop, bøj ​​dit ben til en 90 graders vinkel. Skub op og tilbage og gentag skridtet med det modsatte ben. Gå til 30 reps om dagen.

Kost

Trin 1

Sænk dit samlede kalorieforbrug. Dine samlede kalorier forbruges på en dag bør være mindre end hvad du har brug for; Derfor mål for 500 kalorier mindre i to uger. Dette giver dig nok energi til at udøve hver dag uden overindgivelse.

Trin 2

Spis mad med lavt sukkerindhold og lavt på Glycemic Index. Fødevarer som rågrøntsager, æg, mælkeprodukter og magert kød har en positiv effekt på glukoseniveauerne i kroppen, hvilket giver dig energi til at træne. Skift frugtsaft og sodavand til vand, grøn te og kaffe. Undgå raffinerede eller bagte varer, herunder en sukkerholdig morgenmadsprodukter og melbaserede fødevarer som kiks og brød.

Trin 3

Har en regelmæssig madplan. Din stofskifte fungerer bedst, når den har et regelmæssigt indtag af de rigtige fødevarer; jo mere effektiv dit stofskifte er, desto hurtigere kan du forbrænde fedt. Hold dig til en streng fødevareplan i to uger, som vil supplere dit træningsregime.

Del:
Kommentarer