Sådan brændes kalorier med 60 minutter af aerobic øvelser

Sådan brændes kalorier med 60 minutter af aerobic øvelser

I dagens travle verden bliver øvelsen sædvanligvis anbragt på bagbrænderen. Men det burde det ikke. Fordelene fra træning er omfattende og omfatter øget energi, nedsat angst, forbedret immunsystemfunktion og stærkere muskler og knogler. Motion er en fantastisk måde at hjælpe med at styre din vægt på. Du kan gøre flere typer af aerobic øvelser om en time; de kræver ingen gym medlemskab og lidt eller intet udstyr - og de smelter kalorier.

Trin 1

Grib de tennis sko og gå en tur. Walking er en lavt træningsøvelse, men lad det ikke narre dig. Afhængig af din vægt vil fakling 200 til 300 kalorier om en time gå i et tempo på 2 km / t. At hente tempoet til 3,5 mph vil spise op omkring 300 til 400 kalorier i timen.

Trin 2

Tag den cykel ud af garagen og støv den af. Cykling i et tempo på 10 mph vil blæse mellem 250 og 400 kalorier i timen. Vil du slippe af med flere kalorier? Bare hente intensiteten ved at tilføje en ekstra mile til din cykeltur.

Trin 3

Tager ud og løber. Hastighed bestemmer antallet af kalorier, du brænder med denne aktivitet. Hvis du kan køre en otte minutters mil - omkring 7,5 mph - kan du brænde omkring 850 til lidt mere end 1.200 kalorier om en time. Hvis du vil køre med et langsommere tempo på 5 mph, vil du stadig forbrænde 600 til 900 kalorier.

Trin 4

Tag dit spring reb for en hjerteforstærkning og intens træning. Selvom hoppetov kan mindes om barndoms legeplads spil, er det også en effektiv kaloriebrænder til voksne. I gennemsnit brænder du mellem 800 og 1300 kalorier hoppetov.

Trin 5

Hit den nærmeste trappe for at smelte nogle store kalorier. Trapper er overalt. Hvis du tilfældigvis bor i et lejlighedskompleks, har du held og lykke. Hvis du bor i et to-etagers hjem, har du ramt jackpotten. Hvis ingen af ​​disse gælder for dig, har de fleste kontorbygninger trapper. Trappe klatring kræver brug af dobbelt så mange kalorier som de fleste andre aktiviteter. Afhængig af din vægt vil trappeklatring brænde mellem 5 og 9 kalorier om minuttet. Det svarer til 300 til 540 kalorier i timen.

Del:
Kommentarer