Sådan brænder du fedt i midsektionen

Sådan brænder du fedt i midsektionen

Det er en almindelig misforståelse, at mavefedt er det sværeste at slippe af med, især hos menopausale kvinder. Mange kvinder tror, ​​at for at forbrænde mavefedt må de tabe sig med kostpiller. Men det er meget nemt at slippe af med mavefedt, uanset om du er kommet op på grund af graviditet, overgangsalderen eller overindulgen. Nøglen er at indarbejde en total body workout sammen med en fedtforbrændende kost. Din kost spiller en central rolle i, om du brænder mavefedt. Hvis du spiser de forkerte fødevarer, vil du fortsat have stædig mavefedt.

Gå i indkøbsmuligheder en gang om ugen (i en weekend, når du ikke er sulten, fordi du er mere tilbøjelig til at lave dårlige valgmuligheder, hvis du handler i løbet af sult). Har en købmandsliste, når du går. Din liste skal indeholde følgende elementer: honningsmageret, fedtfri græsk yoghurt; frisk økologisk baby spinat; salat; tomater; løg; fedtholdig dressing (din favorit slags); dåse laks; Egg Beaters; Pam madlavning spray; 1% mælk; fedtfattig ost; frisk skåret ananas; hindbær; blåbær; æbler; appelsiner; jordbær; bælgfrugter; fedtfattige, natriumfri supper; et tilfælde af kildevand; og magert jorden kalkun.

Bremse dit kulhydratindtag og drik vand. Hvis du bemærker, er carbs - de dårlige carbs - ikke på din indkøbsliste. Den hurtigste måde at brænde fedt på i midsektionen er at fjerne enkle carbs som brød og sukker fra kosten og erstatte dem med komplekse kulhydrater. Komplekse kulhydrater holder dig fuld længere. Ved at være fuld længere, vil du ikke kollidere og brænde og starte binge-cyklen som du ville, hvis du spiste simple carbs. Du skal også øge dit vandindtag. Drik 8 til 12 glas vand om dagen. Drik 2 glas vand, før du sidder og spiser hvert måltid. Dette vil fylde dig og gøre dig mindre tilbøjelige til at overeat.

Brug StairMaster eller løbebåndet. Enhver vedvarende aerob træning (20 minutter eller længere) vil brænde fedt. Så det er ligegyldigt, om du bruger en tredemølle eller en StairMaster; du vil stadig forbrænde fedt. For at forbrænde fedt i midsektionen skal du forbrænde fedt samlet. Det er anatomisk umuligt kun at tabe sig i ét område af kroppen. Men når du begynder at tabe dig hele vejen igennem med fedtfattig kost og aerobic, kan du så målrettet angive de områder, du vil tone. I dette tilfælde vil vi fokusere på midsektionen.

Gør kerneøvelser. Kernen i kroppen betragtes som midterdelen, ryggen, brystet og bækkenet. Fokus på hele kerneafsnittet hjælper med at tone og definere din midsektion, da du holder din krop stærk og i overensstemmelse. Kontakt en personlig træner eller deltage i en kerneklasse på dit lokale gym.

Advarsler

Søg altid lægehjælp fra din læge, før du starter et diæt og motion program.

Del:
Kommentarer