Sådan bærer du en recurve bue over en ryg

Sådan bærer du en recurve bue over en ryg

Recurve bows stammer fra gamle middelhavsområder og blev brugt som et primært våben til romerske soldater. Recurve buer har mere rækkevidde og kraft end en lige bue af tilsvarende længde. Den recurve bue producerer også en meget hurtigere pilhastighed end en regelmæssig lige bue. At bære en recurve bue over ryggen svarer til at bære en traditionel langbue. Nøglen til at bære en bue uden en sag er at sørge for, at bågen er stram og sikker.

Stram strengen på recurve bøjlen. Når du vælger en bue, skal du sørge for, at bue er den korrekte størrelse i forhold til din højde. For at bestemme den korrekte længde, når du køber en recurve-bue, skal du måle fra slutningen af ​​fingerspidserne til brystet og tilføje en tomme. Denne måling er din pil længde. Bue størrelsen bestemmes af et 3-til-1 forhold mellem pilens længde. Hvis din pillængde er 24 tommer, er bue længden 72 tommer.

Sæt kuglestrengen sammen med et ikke-slibende materiale, som f.eks. Et bomuldsdragt i et lille tæppe. Sæt buen over ryggen og rundt om skulderen. Bue skal hvile mod ryggen i en vinkel. Kontroller placeringen og snugnessen af ​​bågen, så den ikke glider over halsen og halsen. Recurve buer er spændt på enderne af bågen. Hvis bågen er for løs eller tæt, kan slyngen justeres ved at løsne eller stramme slyngeremmene.

Øv på at gå med bue på ryggen for at afgøre, om bue vil forblive stramt i børste eller skovklædte områder. Når tiden kommer til at bruge bue, løft bue fra bunden og glid forsigtigt strengen over hovedet, og skub så buen væk fra kroppen.

Del:
Kommentarer