Sådan Box Som Mike Tyson

Sådan Box Som Mike Tyson

Mike Tyson var et boxing fænomen, den ultimative ring rovdyr. Han angreb fra åbningsbjælken ved hjælp af hurtige og ødelæggende slagkombinationer for at tage imod sin modstander så hurtigt som muligt. Han var også undvigende på trods af hans aggressive tilgang. For at efterligne den stil skal du udvikle lynhurtighed, ødelæggende stansekraft, ekstrem anaerob konditionering, den medfødte evne til at glide stød og en skræmmende ringpersonal.

conditioning

Tyson's all-out boksning stil krævede enorm fitness. At bokse som ham, du skal matche hans arbejdsmoral. "Iron Mike" arbejdede 55 timer i ugen under træning til kampe. Han fortalte Mænds Fitness magazine, at han steg kl. 4 om at køre fire miles og gå 10 mere. Han gjorde 2.500 sit-ups, sparred til ni runder og tilbragte også to timer at lave forskellige øvelser med en styrke og konditionsbænk. "Det er en hel dags proces," fortalte han bladet.

Peek-a-Boo Stance

Tysons holdning gjorde det muligt for ham at slå med lige magt fra begge sider ved at flytte sin vægt. For at bruge sin holdning, bøj ​​knæene, læg hænderne op højt og hold dine albuer under dine skuldre. Spred dine ben lidt, sæt dine fødder under dine skuldre. Hold dine skuldre afslappet. Læn dig frem til brystet, men hold din bagside under din krop. Sænk din hage mod brystet. Bøj dine håndled lidt indad, med dine næver på dine kinder. Kaste korte, snappy slag fra denne holdning og gå ret tilbage til defensiv position.

Jab og Slide

Tyson var kortere end de fleste modstandere. Det tvang ham til at jab og glide for at arbejde omkring hans rækkevidde ulempe. For at jab som Tyson, skal du ikke bare gå fremad til stansning. Flyt diagonalt til jab og slip udenfor, da din stansearme er helt udvidet.

Snapping slag

Tyson satte enormt snap i sine slag og kastede sin skulder voldsomt ind i hver enkelt. For at snappe et slag med din venstre hånd, fx bringe din højre skulder tilbage, brug dine hofter til at dreje med uret, smæk din venstre skulder mod målet og brand derefter din punch.

Kaster kombinationer

Tyson gjorde meget skade med slagkombinationer. At slå som Tyson, følg det råd, han tilbød forfatter Gordon Marino: "Kast en hård jab til midsektionen og samtidig dyppes, så hovedet er beskyttet af din venstre skulder og arm. Dette er en meget gammel skolepunch. Nu, når du kaster det venstre og dykker til højre, skal du have dine ben helt under dig og så kører du op med en højre, der har hele din krop bag den. "Tyson kunne kaste en fire-punch-kombination på et sekund og stadig ramte med gearing.

Slipping slag

Tyson bevæger sig konstant mens han kaster kombinationer, hvilket gør det næsten umuligt at mærke ham. Du bliver nødt til at udvikle den samme elusiveness til boks som ham. Tyson brugte en "glidetaske" i træning, en sandfyldt taske, der svingede frem og tilbage i overensstemmelse med hovedet. Han dodged denne taske, mens du smider slag ved at dukke eller bøje side om side i taljen. Han sparede også uden hovedbeklædning i hovedrollen, som holdt ham fokuseret på dodging hovedskud.

Vedvarende intensitet

Tyson sparred den måde han boksede, i et frenetisk tempo. "Jeg træner den måde jeg kæmper på," sagde han i en tv-dokumentar. Hans træner instruerede sparring partnere til at gå efter ham med alt, hvad de havde. Det var overflødigt at sige, at han gik igennem en masse sparringspartnere, mens han opretholdt sin kant.

intimidering

Tyson brugte frygt for sin modstander til at køre ham gennem sin træning. Han visualiserede at miste. Han klamrede sig på den frygt på kampdagen. Men da det var tid til at kæmpe, oozed han uovervindelighed. "Jo tættere jeg kom til ringen, desto mere sikker fik jeg," sagde han i en dokumentar. "Når jeg er i ringen, er jeg en gud. Ingen kan slå mig."

Del:
Kommentarer