Sådan Bowl et perfekt spil

Sådan Bowl et perfekt spil

Mange gode bowlere har endnu ikke oplevet spændingen ved at køre et perfekt spil. Erfarne bowlere vil ofte skåle strejke op til niende ramme og derefter kollapse på de sidste rammer. Selvom der er en vis held og lykke involveret i at nå det magiske nummer på 300, kan du forbedre dine chancer for bowling et perfekt spil med det rigtige udstyr og sindstilstand.

Trin 1

Vælg den rigtige bold. Dette er muligvis det vigtigste aspekt ved at forbedre dit bowling spil. En bold, der er for tung, vil spænde din hånd med hvert kast. Hvis du bruger en bold, der er for lys, får du mindre kontrol, end du har brug for. Vælg en, som du kan smide ned ad gaden med relativ lethed og en, der glider ud af din hånd uden problemer.

Trin 2

Undersøg videnskaben i spillet. Som billard er bowling et spil af geometri, vinkler og kraft. Spidsen af ​​bolden og den kraft, hvormed du smider det, bidrager til et ideelt kast hver gang. Vinklen, hvormed bolden rammer stifterne, vil diktere antallet af stifter, som den slår ned på slag.

Trin 3

Se professionelle skålen. At skåle et perfekt spil, studere deres teknik og kropsholdning med hvert trin i deres kaste. De har gjort det i flere år, og de får endda betalt for bowling, så de er de bedste eksempler at se på.

Trin 4

Øv så ofte som muligt. Eksperimenter med forskellige teknikker og stillinger, så du kan finde den bedste til din krop og kaste færdigheder. Du har måske allerede en, som du er fortrolig med, men at prøve forskellige, hjælper dig med at lære mere om din eksisterende teknik. Fokus på de fire centrale elementer i din teknik: Timing, frigivelse, rotation og finish.

Trin 5

Arbejd med din timing. Du bør frigive bolden, når din hånd er på det laveste punkt af kastet. Hvis din timing er slukket, vil dine chancer for at sejle en strejke mindskes meget.

Trin 6

Øvelse giver nogle spin på bolden. Roter fingrene et par inches, når du løser ud, giver bolden en god kurve, der vil øge dine chancer for at få en strejke.

Trin 7

Følg igennem på din kaste. Din hånd skal pege mod loftet i slutningen af ​​din opfølgning. Dette indikerer at du smed bolden med tilstrækkelig kraft til at slå alle tappene ned.

Trin 8

Videobånd dig selv bowling. Du kan gå hjem og se efter eventuelle fejl, du har lavet under dit spil. Dette kan hjælpe dig med at tilpasse alle bevægelser, der holder dig fra bowling, et perfekt spil.

Trin 9

Fokuser hver gang du kaster bolden. Mange mennesker taber på et perfekt spil, fordi de bliver spændte og mister deres koncentration i den sidste ramme. Tænk på den sidste ramme på samme måde som du tænkte på de foregående rammer. Dette kan være nøglen til at hjælpe dig med at skåle et perfekt spil.

Del:
Kommentarer