Sådan bortskaffes X-Stråler

Sådan bortskaffes X-Stråler

Loven kræver, at lægefaciliteter holder røntgenbilleder på plads i syv år. Derefter er det vigtigt for hospitaler, læge- og tandkontorer at afhænde røntgenstråler korrekt. Ifølge Health Insurance Portability Accountability Act fra 1996 er det ulovligt at smide røntgenbilleder i skraldet på grund af privatlivets fred. Film skal destrueres. Det er lige så vigtigt for dit eget privatliv, at røntgenstråler i din besiddelse bortskaffes ordentligt. Røntgenstråler bør destrueres for at beskytte ikke kun dine fortrolige sundhedsoplysninger, men også miljøet.

Vælg et genbrugsselskab, der vil give dig en "certificering af destruktion", der viser, at din film er blevet ødelagt korrekt i henhold til føderale love. Vælg en specialiseret i håndtering, genbrug og bortskaffelse af røntgenfilm. Nogle virksomheder vil afhente dine film til et gebyr; andre har drop-off-tjenester. Hvis du ikke har et lokalt genvindingsfirma, giver flere virksomheder dig mulighed for at sende din film til deres faciliteter. Du betaler for fragtomkostningerne.

Saml røntgenbilleder eller film, der skal bortskaffes og placeres i en robust boks. Væg kassen for at sikre, at den overholder postbestemmelserne for fragt. Nogle genbrugsselskaber vil også have vægtgrænser for accepterede materialer.

Vedlæg et brev i boksen, der indeholder alle dine kontaktoplysninger samt en anmodning om skriftlig certificering om, at røntgenstrålerne er blevet ødelagt korrekt. Tape kassen forsigtigt for at sikre, at den ikke genåbnes under forsendelse og håndtering.

Kontakt genvindingsfirmaet for at gøre arrangementerne for fragt, afhentning eller frafald. Forhør dig om eventuelle specielle formularer eller instruktioner til afsendelse inden afsendelse af din kasse.

Anmod om returneringskvittering eller signaturbekræftelsestjeneste fra posthuset, når du sender dine kasser for at sikre leveringsbevis.

Tips

Fordi røntgenfilm har sølv, vil nogle virksomheder betale dig for den genvundne sølv. Tjek med dit valgte firma for at se, hvor mange pund der er behov for for at få betaling for genvundet sølv.

Hvis et genvindingsfirma ikke kan lokaliseres, skal du undersøge, om et professionelt dokumentskæringsfirma skal ødelægge røntgenstråler. Hjem- og kontormaskiner er ikke robuste nok til at ødelægge røntgenfilm.

Tjek med skolerne for at se om de gerne vil bruge røntgenstråler til anatomi lektioner.

Advarsler

Røntgenfilm har farligt materiale, der ikke kan bortskaffes lovligt i lossepladser.

Del:
Kommentarer