Sådan bortskaffes hårprodukter

Sådan bortskaffes hårprodukter

Når du er færdig med dine hårprodukter, er det logiske valg at smide dem væk. På grund af de farlige kemikalier i shampoo, hårspray og geler er det vigtigt at undgå at smide dem i skraldespanden med dit almindelige affald. Hårprodukter betragtes som farligt affald, fordi de ofte er brændbare og forurener affaldets jordbund. For at kunne afhjælpe hårprodukter korrekt skal du færdiggøre brug af produkterne, inden du smider eller genbruger flasken.

Brug det resterende produkt op. Når produktflasken er tom, er det sikkert at smide i skraldespanden. Hæld ikke hårprodukter ned i afløbet, da dette forurener vandet og kan tilstoppe dine rør.

Tag flaskerne til et lokalt genbrugscenter. Genbrugscentre i din by kan tilbyde ophobning af farligt affald, eller du kan aflevere dine tomme flasker på et lokalt bortskaffelsessted. Tæt dine tomme flasker i en plastikpose eller en taske, der anbefales af din bys genbrugscenter. Besøg Earth911 for at finde et genbrugscenter i nærheden af ​​dig.

Giv produkterne væk. Ubrugte produkter kan doneres eller gives væk, hvilket garanterer at produktet vil blive brugt, inden det kasseres. Nogle genbrugscentre har udvekslingsprogrammer til husholdningsbrug, der giver dig mulighed for at give dine hårprodukter til andre.

Del:
Kommentarer