SĂĄdan bortskaffes gamle hjelme

SĂĄdan bortskaffes gamle hjelme

Gamle cykel-, motorcykel- eller atletiske hjelme bør ikke genbruges, da de måske ikke længere opfylder gældende sikkerhedsstandarder eller kan have vedvarende skade, der gør dem usikre. Dette efterlader miljøbevidste cyklister og atleter med et dilemma, da genbrug eller donering er den enkleste måde at holde hjelme og andet gear ud af lossepladser. Der er et par ting, du kan gøre for at bortskaffe gamle hjelme på en så miljøvenlig måde som muligt.

Trin 1

Giv din gamle hjelm til en organisation, der samler cykelhjelme, hvis der er en i dit samfund. Dette er bedst til børns hjelme, der hurtigt blev vokset op, da du kun kan donere hjelme, der har været meget let brugt. Donerede hjelme bør være relativt nye og har aldrig været involveret i en ulykke eller kollision.

Trin 2

Fjern skumforingen fra hjelmens inderside. Smuld dette skum i stykker og brug det som pakningsmateriale eller som jordforbedrer.

Trin 3

Afskær hjelmenes stropper med et par skarpe saks. Bortløb stropperne og spænde i dit almindelige skraldespand.

Trin 4

Undersøg den resterende plastikskal af hjelmen for et plastikgenbrugssymbol. Hvis hjelmen har et genbrugssymbol med et nummer inde i det, skal du kontakte dit lokale genbrugsagentur for at spørge, om de accepterer den type plast til genbrug. Genbrug i din recycle bin eller ved et genbrugscenter, hvis det er muligt. Hvis ikke, kast hjelmen i dit almindelige skraldespand.

Del:
Kommentarer