Sådan bliver du varm, når du har kuldegysninger

Sådan bliver du varm, når du har kuldegysninger

Chillinger opstår, når din krop bliver koldere end det skal, hvilket får dine muskler til at klemme og løsne hurtigt i et forsøg på at varme op. Mens de ofte ledsager symptomer som forkølelse, feber og influenza, kan kuldegysninger også være tegn på en mere alvorlig infektion eller et medicinsk problem. Når chillen går hånd i hånd med feber, kan feber være den bedste måde at slippe af med kulderystelser.

Lav lidt varm te eller chokolade. Tænd varme tøj og pakk dig selv i tæpper, mens du drikker den varme drik. Bliv varm indendørs, hvis vejret udenfor er koldt.

Tag et varmt bad og tør din krop ned med en svamp eller vaskeklud. Dette hjælper med at bringe din kropstemperatur til det rigtige niveau og bekæmper både chillen og enhver feber du måtte have.

Behandle enhver feber du har. Chills lider ofte feber, så overvej at tage en feberreducerende over-the-counter medicin indeholdende ibuprofen eller acetaminophen.

Drik masser af vand for at holde dig selv hydreret. Hvil så meget som muligt for at lade din krop bruge din energi til at bekæmpe kulderystelser og ledsagende lidelser.

Tips

Søg lægehjælp, hvis kuldegysningerne fortsætter i mere end et par dage.

Advarsler

Afstå fra at drikke alkohol for at varme din krop. Selvom det kan være varmt at gå ned, kan dehydrering og indbrud forlænge din sygdom eller føre til mere alvorlige problemer.

Del:
Kommentarer