SĂĄdan bliver du sporbaner

SĂĄdan bliver du sporbaner

Spor og mark er en populær sport for mange unge atleter, dels fordi den tilbyder en bred vifte af discipliner inden for den større sport. Der er sprintere, langdistance løbere, high jumpers, lang jumpers, pole vaulter og meget mere. Det er den store variation inden for sporten, der skaber en spændende mulighed for en, der også ønsker at være en atletisk træner. At blive en track coach kræver flere krav, men det er et meget opnåeligt mål.

SĂĄdan bliver du sporbaner

Vælg niveauet af track coach du vil være. De fleste mellemskoler, gymnasier og gymnasier har track teams. Bestem hvilken gruppe du gerne vil træne.

Få en kollegium grad. Din grad behøver ikke nødvendigvis at være inden for atletik, sportsmedicin eller undervisning. Men en træner med en universitetsgrad er meget mere foretrukket for skoler end en ansøger uden en.

FĂĄ nogle spor og felt coaching oplevelse. Hvis du ikke har nogen, frivillig pĂĄ lokale skoler. Jo flere erfaringer du har pĂĄ din coaching resume, jo bedre.

Gå til jobannoncer hjemmesider for skoler ansætte banebrydende busser. Ring alle skolerne i dit samfund og dem i nærheden og spørg, om de ansætter. Hvis ikke, spørg, om de ville være interesserede i at have en frivillig coach.

Få nogle sporoplevelser som konkurrent. Skoler ser ofte til tidligere atleter for at blive træner.

Del:
Kommentarer