Sådan bliver du slank om 10 dage

Sådan bliver du slank om 10 dage

Når vi foretager ethvert program, der ændrer det fysiologiske, skal vi forstå, hvad der bliver spurgt af os psykologisk. Derudover skal vi gøre det på en sikker og effektiv måde, der opfylder de fastsatte mål. Når vi ønsker at blive slank om kort tid, må vi forstå, at det ikke er faktisk vægttab, som vi taler om. Men vi kan tilbyde tips og tricks til at blive slankere på så lidt som 10 dage.

Sådan nærmer du din kost

Undersøg din nuværende kost og erstat rødt kød og svinekødsprodukter med fisk og kylling - eller endnu bedre, tofu. Ved at fjerne tunge kød fra din kost er der mindre risiko for opblødning og gastrointestinale problemer.

Sørg for at have en passende mængde fiber i din kost for at holde dig i stand til at fungere effektivt. Dette kan gøres ved at tilføje frugt og grøntsager samt fuldkorn til din madindtagelse.

Sørg for at drikke rigeligt med vand hele dagen.

Når du sidder ned for at spise et lækkert måltid, skal du sørge for, at dine portioner er nok til at opnå mæthed og ikke enorme portioner betød for flere portioner.

Ernæringseksperter har været i gang med begrebet intuitivt spisning i det sidste årti, og der er bestemt noget til det. Spis, når du er sulten, og spis kun, indtil du føler dig fuld. Du ønsker ikke at være smertefuldt fuld, men satiated.

At være aktiv

For de afstande, at en bil er mere bekvem end en nødvendighed, skal du strappe på dine sportssko og gå. Dette gør din hjertefrekvens og din krop brændende den mad, du har forbrugt hele dagen.

Deltag i et motionscenter. I løbet af 10 dage kan et træningscenter virke som en dum idé, men det gør det muligt at forblive sunde og i bedre form. Vægt træning hjælper med at stramme og tone, to ting, der gør din krop til at virke længere og mere slank.

Husk, kardiovaskulær aktivitet reducerer vægtforøgelse og fedtopbevaring. Gå, når du ville køre, jogge, når du ellers kunne gå. Øget aktivitet, og især at få mere kardiovaskulær træning øger dine chancer for at være en slankere dig.

Advarsler

Må ikke sulte dig selv eller udøve fysisk aktivitet, der overstiger dit nuværende fitnessniveau. Rådfør dig med en læge, før du begynder en træningsrutine eller diæt for at forstå de mulige interaktioner og farer på passende måde.

Del:
Kommentarer