SĂĄdan bliver du professionel bokse dommer

SĂĄdan bliver du professionel bokse dommer

En dommer skal være forberedt, når han går ind i en boksring for at holde to udeblods modstandere fra at bryde reglerne for at score en sejr. En boxing dommerens arbejde er afgørende for kampen. Han kan være publikens geede eller helt i en tæt kamp, ​​og hans beslutninger kan gøre forskellen i resultatet. For at blive en boxing dommer, er den rigtige trænings baggrund afgørende.

Før du ser at hoppe lige i ringen, skal du få noget boksebaggrund, hvis du ikke har det allerede. Undersøg sporten selv, kender reglerne, være opmærksom på, hvilken slags kampskader der skal kigge efter, og tal med dommere.

Mens boksning ses af mange som en brutal, ubesværet sport, forhindrer gode dommere og strenge regler boxing kampe fra nedadgående til fri for alle street kampe. I løbet af boksernes tidlige dage vil hver stor kamp blive scoret af dommere, dommere og pressen. Dommere i boksning er nu påkrævet for at opretholde en mere objektiv og observatorisk rolle, men de forventes fortsat at opretholde et niveau af kontrol over de kæmpende. Det vil hjælpe dig med at kende boksens historie og forstå den rolle, som dommeren spiller i sporten i dag.

Tag din passion for boksning til næste niveau, og se dig rundt i dit fællesskab for muligheder for at frivillige som amatørdommer. Der er sjældent nogen form for løn eller kompensation i forbindelse med amatørsport, så gør dig klar til at arbejde gratis.

Nogle amatørbokseforfremmelser, som f.eks. Celebrity Boxing, er uregulerede. De kræver ikke alle former for papirarbejde og bevis for tidligere arbejde som dommer, men erfaring hjælper altid med at bryde i hvor som helst som dommer.

Tjek med lokale og statslige boxing embedsmænd og gå til USA Boxing hjemmeside, www.usaboxing.org, for at finde ud af mere om, hvordan man involverer sig på græsrodsniveau. Få så meget på træning som muligt, og gå til så mange klinikker som du kan, når du arbejder mod at blive en professionel bokse dommer.

Se andre dommere i aktion på lokale professionelle boksehændelser og søg dem efter kampe for forslag og tips. At følge i deres fodspor, skal du vide så meget som muligt om deres erfaringer med at gå pro.

Ligesom en kæmper skal bevise sig selv og arbejde op fra bunden af ​​placeringerne, skal en dommer mærke sig gennem konsekvent top-notch præstationer. Vis altid en hengivenhed til sporten, et over gennemsnittet detaljeringsniveau og en høj grad af konsistent professionalisme. Forstå alle aspekter af hvad det betyder at være en boxing dommer, og værdsætter det ansvar, du har for at holde kampen retfærdig og ren.

Indse at blive professionel bokse dommeren er ikke så nemt som at tage en korrespondance kursus. Det kræver tålmodighed, masser af fritid og økonomisk stabilitet. Det er ikke et fuldtidsjob, men det kan være en heltids hobby, der betaler sig. Selv de bedste dommere har dagjob.

Husk også, at manglen på lukrativ betaling kun er en ulempe ved at være i en så vigtig position for en enorm pro kamp. Du må muligvis stoppe en kamp, ​​trække et punkt eller diskvalificere nogen for gentagne fejlbehov. Du kan også hjælpe med at sætte tempoet ved at bestemme, hvornår man skal bryde krigere fra klinikker. Hvis du laver eller bryder kampen for den forkerte person i mængden af ​​publikum, kæmperen og hans hjørne og / eller pressen, kan du komme ind for nogle store hovedpine og uhensigtsmæssig opmærksomhed i forbindelse med din officielle praksis. Du skal gå ind i boxingens sport med en tyk hud som dommer, og du skal altid huske på, at frygt for kritik aldrig burde drive dine beslutninger. Store dommere laver sjældent overskrifter, indtil de går på pension efter en karriere af hengiven tjeneste til sporten.

Del:
Kommentarer