SĂĄdan bliver du medlem af Royal og Ancient Golf Club

SĂĄdan bliver du medlem af Royal og Ancient Golf Club

Den kongelige og antikke golfklub i Skotland, der blev grundlagt i 1754, kan hævde at være den førende golfklub i sport. Det er en privat klub med omkring 2.500 medlemmer, og adgang til den eksklusive broderskab er meget eftertragtet blandt golf aficionados. Mens medlemsprocessen er langt fra gennemsigtig, er meget af det baseret på at kende de rigtige mennesker og har tålmodigheden til at vente år mellem din første ansøgning og første runde som medlem.

ForeslĂĄ nye medlemmer

De, der ønsker at blive medlemmer af R & A, skal have deres kandidatur foreslået af et nuværende medlem og indsende deres ansøgning som led i denne proces. Når det er foreslået, har det potentielle medlem brug for tilstrækkelige breve til at overbevise medlemskabskomiteen om, at han er medlem af medlemskabet. Der er ikke fastsat antal bogstaver - bare nok til effektivt at gøre sagen. Processen kan tage mange år at fuldføre, og der er angiveligt en omfattende venteliste.

Kvinder Støtteberettigede - Endelig

En enkeltkøbeklub til 2014 stemte klubbens medlemskab for at byde kvindernes medlemmer velkommen i september samme år, hvor 85 procent af medlemmerne favoriserede kontakten. Klubben forventer, at processen for at tilføje de første kvinder til medlemskabets rækker bliver strømlinet for at undgå den forlængede ventetid, der ellers ville resultere.

Del:
Kommentarer