Sådan bliver du et godt center i fodbold

Sådan bliver du et godt center i fodbold

Elite fodboldcentre gør mere end snap bolden til quarterback. De er kraftige køreblokkere, der ofte matcher massive næseafskærmninger. De er fremragende pasningsblokere, der forhindrer pres på midten på quarterbacken. De læser defensive justeringer, forventer defensive opkald opkald og råber ud linjejusteringer. Og de forbliver på samme side med quarterbacken, hvilket gør de samme præ-snap vurderinger.

Læsningsforsvar

Store centre arbejder sammen med quarterbacken om at læse forsvar. Du kommunikerer med de andre linemen som du læser justeringen og foregriber blitzes, stunts og pass-rushing twists. Du skal studere dine modstandere, lære deres tendenser og læse nøgler, der angiver bestemte defensive opkald. Derefter skal du lave dine egne justeringer i midten af ​​spillet for at sikre, at forsvarerne er blokerede.

Konsistens med Ball Snapping

Elite centre leverer bolden præcist og til tiden under alle forhold. Dine shotgun snaps skal gøre det muligt for quarterback at let modtage bolden, mens du stadig overvåger forsvaret. Dette bliver vanskeligere i støjende stadioner og på slurvede marker med våde fodbold. Du skal forblive fokuseret på denne opgave, selv når du forbereder dig på at tage en stærk næsestang eller glide til venstre eller højre for at hente et blitz.

Atletisk Udvikling

Elitecentre har kraftige underkroppe, så de kan forblive forankret mod tyrestørrelser. De har en tendens til at være lidt kortere end vagter, typisk 6-fod-2 til 6-fod-4. Du skal udvikle overkroppen styrke til at tage på 300 pund defensive linemen. Du har brug for hurtige fødder og fremragende balance for at forhindre spillere i at skyde mellemrummet til venstre eller højre. Du har brug for nok fart til at komme til det andet niveau af forsvaret og blokere ville være tacklere ud over linjen af ​​scrimmage. New York Jets center Nick Mangold fortalte Muscle & Fitness, hvor han fokuserer på sin træning: "På banen, agility bevægelser og tæt eksplosion i området. I vægten rummer dine normale løfter som squat og bænk. Jeg vil også gøre en masse pushing og trækker med gummibånd til at arbejde mine skuldre. "

Kør blokeringsteknik

Centre har en ulempe, når forsvaret sætter en næseafdækning oven på dem, hvilket tvinger dem til at snappe og blokere på samme tid. Så du skal forblive lav, brug din frihånd til at få gearing og tage et eksplosivt første skridt for at drive forsvareren tilbage. Udvikle stor teknik for at få mest muligt ud af din rene styrke.

Pass blokering

Behændighed er afgørende for at gå videre. Du skal snappe bolden og glatte back-peddle i solid blokeringsposition. Hurtige fødder, lange arme og væske lateral bevægelse er afgørende. Vedligehold lavt niveau for at forhindre, at forsvarsforkæmpere slår dig i balance ved at komme under dine skulderpuder. Hold vægten over dine fødder og undgå at nå frem til eller lunge på forsvarere.

Del:
Kommentarer