SĂĄdan bliver du en WWE Wrestler

SĂĄdan bliver du en WWE Wrestler

Professionelle brydere er generelt store, kraftfulde, muskuløse atleter med en sports baggrund. Mange var amatørbrydere. Mange spillede fodbold. Typisk lærte de grundlæggende bevægelser og teknikker på en professionel brydningskole. Derefter kan de gå ind i lokale eller regionale brydningskredsløb for at arbejde på deres færdigheder, udvikle deres ringpersona og forhåbentlig få WWE's opmærksomhed. Selvom pro wrestling bouts normalt koreograferes, udøverne fysiske risici - især i "ekstreme" bouts med lange hårde fald og brugen af ​​skarpe eller stumme instrumenter. Vejen til toppen kan være forræderisk.

Brydeskoler

Mange tidligere professionelle brydere opererer skoler, der lærer dig, hvordan du får din start i virksomheden. De øverste skoler tager kun kandidater med de fysiske værktøjer til at lykkes. Disse skoler får dig til at tjene et sted gennem en prøveproces. Vælg en, der har en track record for at udvikle toppro wrestlere, såsom Wild Samoan Pro Wrestling Training Center i Minneola, Fla. - som drives af WWE Hall of Famer Afa "The Wild Samoan" Anoa'i. Disse skoler viser typisk sine kandidater med wrestling shows og føder dem til lokale og regionale kredsløb.

Uafhængige kredsløb

Før du tiltrækker interesse fra WWE, skal du selv lave et navn i Japan, Europa eller i en af ​​de forskellige nordamerikanske uafhængige kredsløb. Disse operationer spænder fra meget små operationer med beskedne udbetalinger til mere ambitiøse regionale operationer som Ring of Honor på østkysten. Wrestler Seth Rollins tilbagekaldte sin ROH-prøve i et interview med WWE: "Det var en frygtelig to timers træning, jeg blev sat igennem - hundredvis af squats, sprints og mile runs. De forsøgte at få os til at puke og Det var ret brutalt... Jeg troede, jeg skulle dø, men jeg kom igennem det. "

NXT Development Circuit

WWE kom ind i den udviklingsmæssige brydning forretning gennem sit NXT kredsløb. Det tog sin tidligere udviklingskreds, Florida Championship Wrestling og omdannet til en mini-WWE. Det signerer brydere fra uafhængige outfits - mange til beskedne kontrakter, der betaler omkring $ 25.000 om året, ifølge Wrestling Observer Newsletter - og giver dem mulighed for at tjene større betalingsdage ned ad vejen. De træner på WWE Performance Center, som tog plads til sine forskellige tilknyttede skoler. "En af de ting, jeg kan lide at kigge på Performance Center og NXT, som det er on-deck-cirklen," sagde WWE Executive Paul "Triple H" Levesque til journalister i et konferenceopkald. "Har jeg brug for en slående specialist, har jeg brug for en knivløb - hvad har jeg brug for?"

Graduering til Feature Work

Mange WWE-udøvere laver debut på underkort eller som "jobbers", der tjener som foder til en af ​​de etablerede stjerner. Kun de mest dynamiske kunstnere og personligheder tager det sidste skridt og bliver funktionskunstnere. "Wahoo McDaniel startede som fodboldspiller. Masser af fyre begyndte at lave andre ting," sagde Levesque i sin konference med journalister. "For at være god til dette kommer du fra hvor som helst - vi er alle de samme på dag et... Hvad du vil tiltrække er de rigtige mennesker, den rigtige karisma, den rigtige personlighed og de bedste atleter, og så kan du træne dem til gør dette og lær dem hvordan man bliver stjerner. "

Del:
Kommentarer