Sådan bliver du en Usssa Baseball Umpire

Sådan bliver du en Usssa Baseball Umpire

United States Specialty Sports Association (USSSA) fremmer sport for unge i hele USA. Det adskiller landet efter regioner og organiserer sportsligaer, herunder baseball. Umpiring i USSSA kræver en grundig viden om spillereglerne, som kan opnås ved at gå til umpiring clinics (USSSA sanktioneret) og derefter bestå en test for at demonstrere din viden om spillet.

Gå til USSSAs websted, der repræsenterer den region, hvor du bor, og lad dem vide, at du vil dominere baseballspil. Udfyld en online formular og USSSA vil kontakte dig for at bekræfte din interesse. Hvis du er omdirigeret til andre organisationer, kan du få opgaver med det samme. Hvis du ikke har omtalt tidligere, bliver du bedt om at tage et kursus.

Tag et kursus på baseballreglerne og hvordan man håndhæver dem som en dommer. Du vil blive givet specifikationer om, hvordan man kalder bolde og strejker, hvor man skal stå på basisbanerne og hvordan man håndterer tvister. Du vil også få en regelbog og en casebog, der giver dig mulighed for at se, hvordan spil blev kaldt i spil.

Tag en test for at sikre, at du kender reglerne i spillet. Prøven præsenterer reglerne fra sag til sag, og du skal vælge den rigtige måde at bestemme spillet på. Testen er designet til at sikre, at hver dommer har en vis viden om, hvordan spillet skal bedømmes.

Begynd at tage opgaver til umpire spil. Hvis der ikke er nogen problemer, bliver du sat på den almindelige roster og givet opgaver i løbet af baseball sæsonen. Men hvis chefer og coaches har spørgsmål om din evne til at kalde bolde og strejker korrekt, skal du muligvis mødes med administratorer, før du får nye opgaver.

Del:
Kommentarer