Sådan bliver du en ungdomsliga fodbolddommer

Sådan bliver du en ungdomsliga fodbolddommer

De fleste byer vil have ungdoms fodboldligaer i enten sommer eller efterår (eller begge). En måde du kan involvere dig i en sådan liga er ved at tilmelde dig for at være dommer i ligaen. Hvis du gør det, kan du give dit fællesskab og kan endda være starten på en ny karriere. At tilmelde dig til en ungdoms liga fodbolddommer er temmelig let, og du kan normalt begynde at officiere spil inden for et par uger.

Kend de grundlæggende regler for fodbold. Du behøver ikke at vide hver specifikke regel for ungdoms fodbold-ligaen, før du bliver dommer i den liga. Du skal dog vide, hvordan point akkumuleres i et fodboldkamp, ​​før du forsøger at blive dommer i en ungdoms fodbold liga.

Sørg for at du er i god nok kardiovaskulær form til at være en ungdoms liga fodbolddommer. En ungdoms fodbold liga vil sandsynligvis ikke spille spil på et 100-yard-felt, men du vil stadig være på dine fødder og køre i lang tid. Nogle ungdomsligaer kræver endda dommere at arbejde mere end et spil på en weekend.

Kontakt ungdoms fodbold liga om dit ønske om at være dommer. Du bliver nødt til at oprette et møde med en af ​​liga arrangørerne, før du selv kan begynde den nødvendige træning.

Udfyld den ønskede formular til en baggrundskontrol. Dette er standard, når du bliver involveret i enhver ungdoms sports liga. Du må eller ikke være fingerprintet.

Deltag mindst en dag i ungdoms liga fodbold. De fleste ligaer vil faktisk kræve dette, så du kan få en følelse af ligaens regler og tempo. Dette giver dig også mulighed for at snakke med andre embedsmænd i ligaen og få nogle råd om at være dommer i den liga.

Læs over den officielle regelbog for ungdoms fodbold ligaen. Forskellige ungdoms fodboldligaer vil have forskellige politikker vedrørende sanktioner, substitutioner og forandringer i ejendele.

Pass eventuelle nødvendige eksamener. Nogle fodboldligaer vil bede om, at du gennemfører en multiple choice-test. Denne test vil sandsynligvis ikke indeholde mere end 50 spørgsmål, og alle svar vil blive placeret i regelbogen. Du bliver nødt til at tale med liga embedsmænd for at vide præcis, hvor mange spørgsmål du skal svare korrekt for at bestå testen.

Del:
Kommentarer