Sådan bliver du en UFC Fighter

Sådan bliver du en UFC Fighter

UFC er en elite kamp liga med nogle af de bedste blandede kampsport fighters i verden. Ligaen er top-niveau, ligner NFL eller NBA i status. At arbejde dig mod UFC kræver en utrolig mængde træning, dedikation og talent. Kun anerkendte krigere er optaget til UFC, og de fleste tilbringe år arbejder deres vej til toppen.

Byg et træningssystem

Før du overvejer at komme ind i en reel konkurrence, skal du opbygge et velafrundet træningssystem. Kig til lokale sportscentre i dit område for at finde sparringspartnere og andre kæmpere i træning. Mange befolket områder har MMA-specifikke sportscentre, men i områder uden faciliteter skal du deltage i flere fitnesscentre. Deltag i praksis med et brydningsteam, find et boxing gym og tilføj eventuelle Jujitsu eller andre kampsport muligheder. Tilføj også daglig styrke og konditionering til dit program. En fælles træningsplan involverer styrke og konditionering om morgenen efterfulgt af en sparring, grappling og en teknisk session om eftermiddagen.

Lokale kampe ligaer

Efter træning i mindst et par måneder er det tid til at begynde at kæmpe. UFC accepterer kun beviste krigere, der demonstrerer deres evner med succes i ottekantet. Start med dine lokale eller state-level kamp ligaer og arbejde dig op til toppen. Hver stat har individuelt sanktionerede kampe ligaer med forskellige styrende organer. Konkurrenter betaler indbetalingsgebyrer og arbejder på en individuel kampkontrakt. De fleste ligaer har udbetalinger for at vinde krigere, men intet er garanteret uden kontrakt. Hvis du vinder hver kamp ind, skal du have et år eller to lokale og regionale arrangementer til at bygge en rekord og få opmærksomhed. Lær de lokale promotorer og konkurrencen at kende, bygg et godt ry og vinde flertallet af disse kampe, hvis du vil have et skud på UFC.

Bevæger sig fremad

Når du har opbygget et lokalt ry, skal du kigge efter andre fremadrettede krigere og forsøge at planlægge en højere risiko kamp. Med andre ord, kig efter en kamp, ​​som du forventes at tabe. Hvis en potentiel UFC-kæmper kommer gennem dit område, og du vinder kampen, vil du få en vis opmærksomhed fra beslutningstagerne og finde dig i stand til at gå videre og kæmpe på et højere niveau. Den eneste vej ind i UFC er gennem en positiv rekord mod højkaliberkæmper. Du skal vinde omkring et halvt dusin hårde kampe, samtidig med at du viser din evne til at vinde ved indsendelse og knockout. At bygge en rekord mod kaliber modstandere vil ikke øge dine odds for en UFC-debut.

Læs dine kontrakter

Når du når et højt niveau, kan der opstå kontraktmuligheder med andre kampe ligaer. Læs det fine print for at sikre, at du ikke er juridisk bundet til disse ligaer. Hvis UFC foretager et tilbud, og du er underskrevet med en anden organisation, kan du miste dit skud. Talrige krigere arbejder mod en UFC-kaj, og det er vigtigt at beholde evnen til at udnytte muligheden.

Selvfremme og gøre kontakt

Antallet af kvalitetskæmpere gør det svært at skelne selv, selv med en stor rekord. Selvfremmer og skaber spænding for at sætte dig selv på UFC radaren. Opret en YouTube-kanal med optagelser fra dine bedste kampe. Lav også en fremhævningsrulle for at vise dine bedste øjeblikke. Send dine statistikker og videoer direkte til UFC-kampagnerne, som arrangerer kampene. Fra 2014 var de Joe Silva og Sean Shelby. Send ikke noget, før du er en bevist fighter med sejre over højkvalitets modstandere.

Ultimate Fighter Reality Show

Det endelige middel til adgang til UFC er gennem Ultimate Fighter Reality Show. Minimumskravene til ansøgninger kan ændres, men kandidater skal typisk vinde tre professionelle kampe uden for UFC til overvejelse.

Del:
Kommentarer