SĂĄdan bliver du en stuntpilot

SĂĄdan bliver du en stuntpilot

Du er helt fascineret af stuntpiloterne ved luften viser, at du har deltaget. De udfører tilsyneladende umulige manøvrer med teknisk præcision og svimlende hastighed. Også kendt som "aerobatics" -piloter, er disse piloter den bedste af de bedste, og de sætter sig selv gennem fysisk krævende rutiner, der ville udstøde den gennemsnitlige pilot. Det er klart, at piloterne og deres fly er i top betingelse for denne ekstremt komplicerede Æsksky dance. Du har selv taget nogle flyvende lektioner og undrer dig over, om du måske har det, der kræves for at deltage i stuntpilotrangerne.

Trin 1

Få din private pilot licens. I USA er der standardkrav, der skal være opfyldt for at modtage et privatpilotlicens. Disse krav omfatter at bestå en lægeundersøgelse, skriftlig eksamen og flyvetræningseksamen. Certificeringskurserne og eksamenerne er tilgængelige via en certificeret flyve instruktør på en godkendt flyeskole.

Trin 2

Log nogle flyvetid. Certificerede flyveinstruktører siger, at et pilotcertifikat er en, at du skal lære. "På baggrund af denne erklæring logger du så mange timer som muligt under forskellige forhold. Dit mål er at lære, hvordan et fly opfører sig, og at være i stand til at flyve det sikkert til enhver tid.

Trin 3

Planlæg en aerobatics flyvning. Der er mange aerobatics skoler i USA, og International Aerobatic Club kan hjælpe dig med at finde en. Tilmeld dig et aerobatics demonstration fly med en instruktør. Dette er en glimrende ide af to grunde: (1) At give dig et indblik i aerobatik træning og (2) For at se, hvordan din krop reagerer på flyvningen. Under flyvningen kan du have mulighed for at demonstrere dine piloter til instruktøren. Han vil derefter kunne bestemme din beredskab til aerobatics pilot træning.

Trin 4

Kortlægge et studieforløb Din aerobatics instruktør vil gå over en detaljeret liste over færdigheder og manøvrer, som du skal vise med succes. Selvom hver elev vil udvikle sig i sit eget tempo, skal du vise, at du altid kan flyve sikkert.

Trin 5

Find et aerobatics fly. Du har to muligheder: (1) Køb et specielt konstrueret aerobatics fly; eller (2) Vedtage en pay-as-you-go-tilgang på et lejeplan. Hvis du beslutter dig for at købe dit eget fly, skal du forstå, at aerobatics fly er konstrueret til at modstå alvorlig strukturel stress, der ville kollapse et privatfly bygget til straight-line flyvning. Under ingen omstændigheder bør du prøve aerobatiske manøvrer i den forkerte slags fly.

Trin 6

Byg din aerobatics færdigheder. Den Internationale Aerobatic Club sanktionerer over halvtreds konkurrencer rundt om i USA hvert år. Der er fem konkurrencedygtige klasser til at udfordre piloter med alle niveauer af erfaring.

Del:
Kommentarer