SĂĄdan bliver du en professionel Dodgeball Player

SĂĄdan bliver du en professionel Dodgeball Player

I filmen Dodgeball siger Patches O'Houlihan, at der er fem D'er i Dodgeball - Dodge, Duck, Dip, Dive og Dodge. Men spillet er ikke længere et comical skolegårds tidsfordriv. Det er omdannet til en professionel konkurrence og dens popularitet har tiltrukket nogle af verdens bedste atleter. For at gå frem i dodgeball skal du være en af ​​de bedste.

National Dodgeball League

Grundlagt i 2004, National Dodgeball League er Amerikas eneste professionelle dodgeball-liga. Det har hovedkontor i Minnesota og driver 18 forskellige professionelle dodgeball-teams over hele landet. Holdene er opdelt i de nationale og amerikanske Dodgeball konferencer. De professionelle teams betjener store markeder i Seattle, Portland, San Diego, Chicago, New York, Houston, Atlanta, Boston, Las Vegas, St. Louis, Dallas, Pittsburgh, Phoenix, Philadelphia, Minneapolis, San Antonio og Richmond. NDL overvåger også Dodgeball World Championship, verdens største amatørdodgeball turnering, der afholdes årligt i Las Vegas.

Træn som en professionel

Populariteten af ​​dodgeball har eksploderet, så du vil løbe ind i en masse konkurrence for de få åbne professionelle roster spots. Du skal træne som enhver anden professionel atlet. Byg en base af stabiliserende styrke ved at komme ind i gymnastiksalen for at løfte frie vægte mindst to gange om ugen. Miste fedt og udvikle magert muskel gennem en høj protein kost, få 60 procent af dine kalorier fra magert kød, 30 procent fra frugt og grøntsager og 10 procent fra sunde kilder til fedt. Forøg kardiovaskulær udholdenhed for at være aktiv på gulvet hele spillet og styrke anaerob udholdenhed for stærke kast og kraftige undvigende manøvrer. Udfør høj intensitetsintervalltræning, plyometrics, agility øvelser og eksplosive olympiske løfter hver uge.

Spiloplevelse

Nuværende NDL-spillere er ansvarlige for at køre en amatørtur i kvalificerende dodgeball kampe til World Dodgeball Championship i Las Vegas. Tjek NDL-webstedet for en begivenhedsplan, få et hold sammen og tilmeld dig. Læs reglerne for hvert spil og øve med en gruppe dedikerede spillere, så deltage i amatørbegivenheden. Vinderne går dybere ind i World Dodgeball Championship turneringen, hvilket giver dig mere tid til at vise dine evner og få opmærksomhed fra professionelle spejdere og trænere.

Stand ud Så prøv

En dodgeball-spiller af professionel kvalitet skal kunne skille sig ud blandt amatørerne. Når du selv har lavet et navn på amatørniveau, er det tid til at kontakte ligaen og prøve ud til individuelle hold. NDL udfører ikke liga-wide tryouts. Ligesom andre professionelle ligaer er individuelle hold ansvarlige for spillernes indkøb. Gå til NDL hjemmesiden og udfyld tryout kontaktformularen. Eller du kan vælge at e-maile teams direkte og spørge, om der er åbne tryouts der kommer op. Vis op til tryout, bliv fortrolig, udfør, og hvis du er god nok, bliver du underskrevet.

Del:
Kommentarer