SĂĄdan bliver du en Pro Tennis Player

SĂĄdan bliver du en Pro Tennis Player

Mellem præmiepenge og sponsoravtaler, Roger Federer, uden tvivl den største tennisspiller på alle tidspunkter, rejste op på 71,5 millioner dollars, og det var bare i 2013 alene. Høring om al denne berømmelse og formue fører mange håbende tennisfraganter til at undre sig over, hvordan de kan bryde ind i pro kredsløbet og måske også være så heldige. Selv om der er mere end en måde at blive en professionel tennisspiller, deler de mennesker, der når dette niveau, nogle metoder, som du måske vil indarbejde, hvis dit mål er at blive et proff.

Elsk spillet

At være en verdensklasse tennisspiller betyder at du skal leve, spise og trække vejret tennis; måske ikke bogstaveligt, men du skal bruge dit liv til sporten. For at gøre det, skal du elske tennis og hælde dit "hjerte og sjæl" i spillet, ifølge United States Tennis Association. Udover at have et naturligt talent og evne, skal du bruge 10 år eller 10.000 timers intens træning og konkurrence til sporten. Hvis du ikke elsker spillet, er det usandsynligt, at du kan opretholde den indsats, der kræves for at vinde kampe på pro niveau.

Start Young

Selvom der er undtagelser fra reglen, startede de fleste pro tennisspillere, da de var for unge til at huske et liv uden tennis. Det er bedst at udvikle atleticisme, mens det stadig er i de formative år. En coach leder en ung spiller, der hjælper hende med at udvikle et fundament af solide tennisslag, som hun bruger i hele sin tennis karriere. Indtastning af junior turneringer giver fremtidige pro-spillere erfaring med at lære at vinde point og i sidste ende kampe, hvordan man skal håndtere nervøsitet og hvordan man udvikler en stærk mental tilgang til spillet.

Bruge penge

Tennis er en konkurrencedygtig sport, så for at udmærke sig, har topspillere typisk personale, der hjælper dem, såsom en fysioterapeut, en ernæringsekspert og en racketstrenger. Hvis du vil blive en proffør, skal du i det mindste have en træner og en slående partner. Du skal også rejse for at komme til konkurrencer. Intercollegiate Tennis Association anbefaler, at en junior spiller har en vellykket track record bag ham, før han tænker på at blive en proffs, og at en spiller ideelt set skulle have 250.000 dollars sat i en escrow konto for at betale de udgifter, der kræves af pro tennis spillere. Fra 2010 var den gennemsnitlige årlige omkostning for at spille på pro kredsløb $ 143.000.

Udvikle et træningsregime

Tennis er blevet mere og mere populært over hele verden. Fordi konkurrencen intensiveres, skal en potentiel pro-spiller intensivere sin træningsrutine for at konkurrere på topniveau. Lauren Embree, en professionel tennisspiller fra Florida, fortalte Stack magazine, at hun træner med sin træner i en time om morgenen efterfulgt af en kamp om eftermiddagen. Hun arbejder derefter på fitness ved at lave plyometrics og fodarbejde øvelser og arbejder med vægte i en time.

Del:
Kommentarer