SĂĄdan bliver du en Pro Race Car Driver

SĂĄdan bliver du en Pro Race Car Driver

Tusindvis af unge mænd og kvinder over hele USA stræber efter at blive en professionel racechauffør. Nogle håbende drivere drømmer om at køre i NASCAR Sprint Cup. Andre ønsker at konkurrere i open-wheel racing som Formel One eller Indy Racing League. Måske vil du måske prøve din hånd i off-road racing eller drag racing. Uanset hvilken race der interesserer dig, behandle den som et karrieremuligheder og udøve dig selv for at nå dine mål.

Bliv en Pro Race Car Driver

Mest aspirerende race bilchauffører ved, hvilken type bil de ønsker at køre professionelt. Ingen racevogn driver straks ind i den højeste division af auto racing. Alle chauffører arbejder sig op gennem forskellige divisioner. Mange bilister starter deres karriere på deres lokale go-kartbane. Go kart racing gør det muligt for unge chauffører at få en fornemmelse for konkurrencens konkurrence, før de lærer de tekniske aspekter.

Go kart racing kan give dig mulighed for at gĂĄ videre til andre divisioner af racer som Legends Cars eller Bandolero Cars.

Lær de mekaniske aspekter af racerbilen. Mennesker i raceringen sætter pris på en chauffør med indgående kendskab til racerbilen. Dette hjælper i chassisopsætningen og tager ekstra belastning af besætningsmedlemmer.

Deltag i en racereskole, mens du konkurrerer i lavere niveauer. Hvert mærke af racer har en skole baseret på at uddanne den unge chauffør om det grundlæggende i racer og biler. Star driver Jeff Gordon deltog i Buck Baker driving school før han blev en af ​​NASCARs topdrivere.

Besøg forskellige lokale spor for at lære folk at kende inden for raceringen. Vær proaktiv i at introducere dig selv til at spore ejere og medarbejdere, medkørende såvel som mekanikere. Hvis du viser en positiv opførsel og giver dig mulighed for at blive bekendt med andre i virksomheden, kan de forbinde dig med en anden i sporten, som kunne fremme din karriere. At have forbindelser i løb kan blive fordelagtigt i din klatring op ad racingstigen.

Send ud visitkort. NASCAR-stjerne Carl Edwards sendte ud visitkort, mens han kørte på lokale spor i lavere divisioner. Dette viste en proaktiv holdning.

Køb en brugt racerbil og konkurrer på et nærliggende lokalt spor.

Lyt til råd fra erfarne chauffører og mekanikere i virksomheden. De har en tendens til at forstå, hvad de håbende bilister går igennem, da de sandsynligvis støder på lignende hindringer.

Tag enhver mulighed for at køre. Tid på banen er værdifuldt, især i løbet af læringsfaser af racing. Forsøg at afslutte hvert løb uden skade på bilen. Kørere, der tager sig af udstyret, tjener generelt deres jævnaldrende, når de klatrer på racingstigen.

Del:
Kommentarer