Sådan bliver du en pop warner coach

Sådan bliver du en pop warner coach

Unge fodboldspillere l√¶rer meget af deres Pop Warner-tr√¶nere. Udover solide fodboldf√¶rdigheder l√¶rer en pop warner-tr√¶ner b√łrn hvordan man kan arbejde sammen med deres j√¶vnaldrende for at n√• f√¶lles m√•l. Processen med at blive en pop warner coach kan v√¶re sv√¶rt, fordi disse stillinger er ofte efterspurgte og kan kr√¶ve omfattende erfaring og en baggrundskontrol.

Leder et pop warner fodboldhold

Vælg en Pop Warner-liga i dit fællesskab, der leder efter træner. Mens mange coachingstillinger går til spillerens forældre, er der normalt åbne stillinger for interesserede medlemmer af samfundet. Den officielle Pop Warner hjemmeside indeholder et nationalt kort over aktive fodboldligaer til din reference.

Udfyld baggrundskontrolformularen fra din lokale liga. Hver voksen involveret i Pop Warner er forpligtet til at underkaste sig en baggrundskontrol, som vurderer enhver kriminel aktivitet og retssager mod dem. Da b√łrns sikkerhed og sikkerhed er involveret, b√łr du give s√• mange oplysninger som muligt om din fortid for at s√¶tte for√¶ldre til ro.

Polsk dit CV inden du sender en ans√łgning til coach et Pop Warner-hold. Du b√łr fokusere p√• lederskabserfaringer og ethvert tidligere arbejde med b√łrn. Liga arrang√łrer s√łger efter tr√¶nere, der er villige til at donere store m√¶ngder tid og tjene som inspiration til andre.

Skitsere din coachingsfilosofi og en specifik tilgang til at styre spillere med en principerklæring. Denne erklæring kan være kort, men skal skrives netop for at demonstrere den moralske og etiske retning for sæsonen. Fordel denne forklaring til forældre, spillere og embedsmænd, efter at du er blevet træner til at demonstrere din kompetence.

Deltag i et pop warner spil i dit samfund, f√łr du bliver tr√¶ner. Det er vigtigt for ungdoms fodboldbaner at forst√• tempoet i spillet p√• Pop Warner-niveauet.

Test dine viden og evner mod andre coaches p√• coaching klinikker. H√łjskoler og lokale college tr√¶nere ofte v√¶rt klinikker i l√łbet af sommeren at undervise rigtige teknikker til fodbold fagfolk. Du kan udnytte erfaringerne fra disse klinikker og anvende dem p√• din spilplan.

Del:
Kommentarer