SĂĄdan bliver du en pop warner coach

SĂĄdan bliver du en pop warner coach

Unge fodboldspillere lærer meget af deres Pop Warner-trænere. Udover solide fodboldfærdigheder lærer en pop warner-træner børn hvordan man kan arbejde sammen med deres jævnaldrende for at nå fælles mål. Processen med at blive en pop warner coach kan være svært, fordi disse stillinger er ofte efterspurgte og kan kræve omfattende erfaring og en baggrundskontrol.

Leder et pop warner fodboldhold

Vælg en Pop Warner-liga i dit fællesskab, der leder efter træner. Mens mange coachingstillinger går til spillerens forældre, er der normalt åbne stillinger for interesserede medlemmer af samfundet. Den officielle Pop Warner hjemmeside indeholder et nationalt kort over aktive fodboldligaer til din reference.

Udfyld baggrundskontrolformularen fra din lokale liga. Hver voksen involveret i Pop Warner er forpligtet til at underkaste sig en baggrundskontrol, som vurderer enhver kriminel aktivitet og retssager mod dem. Da børns sikkerhed og sikkerhed er involveret, bør du give så mange oplysninger som muligt om din fortid for at sætte forældre til ro.

Polsk dit CV inden du sender en ansøgning til coach et Pop Warner-hold. Du bør fokusere på lederskabserfaringer og ethvert tidligere arbejde med børn. Liga arrangører søger efter trænere, der er villige til at donere store mængder tid og tjene som inspiration til andre.

Skitsere din coachingsfilosofi og en specifik tilgang til at styre spillere med en principerklæring. Denne erklæring kan være kort, men skal skrives netop for at demonstrere den moralske og etiske retning for sæsonen. Fordel denne forklaring til forældre, spillere og embedsmænd, efter at du er blevet træner til at demonstrere din kompetence.

Deltag i et pop warner spil i dit samfund, før du bliver træner. Det er vigtigt for ungdoms fodboldbaner at forstå tempoet i spillet på Pop Warner-niveauet.

Test dine viden og evner mod andre coaches på coaching klinikker. Højskoler og lokale college trænere ofte vært klinikker i løbet af sommeren at undervise rigtige teknikker til fodbold fagfolk. Du kan udnytte erfaringerne fra disse klinikker og anvende dem på din spilplan.

Del:
Kommentarer