Sådan bliver du en personlig træner i Florida

Sådan bliver du en personlig træner i Florida

For at blive ansat som personlig træner i Florida skal du tjene et personlig trænercertifikat eller specialbevis gennem et akkrediteret eller nationalt anerkendt program. En certificering er ikke lovligt påkrævet af staten Imidlertid vil de fleste sports- og fitnessklubber ikke ansætte nogen, der ikke besidder mindst en certificering. Mange certificeringsorganisationer tilbyder workshops og online kurser, såsom American Council on Exercise og American Fitness Professionals and Associates.

Bestem hvilken slags personlig træner du vil blive. Du bør overveje, om du vil have en specialcertificering eller begrænse dit arbejde til en generel personlig træner. At have en særlig certificering, som f.eks. At arbejde med personer med skader, øger ofte din salgbarhed til visse fitness klubber og grupper.

Vælg en certificeringsorganisation, hvorfra du vil tage undervisning for at forberede dig til en afsluttende eksamen. To sådanne organisationer er American Council on Exercise (ACE) og American Fitness Professionals and Associates (AFPA). ACE tilbyder kurser og workshops i en række specialiteter. Du kan tage kurser og workshops i person på en af ​​sine Florida steder. ACE tilbyder også online træning. Ligesom ACE tilbyder AFPA også en bred vifte af personlige uddannelsescertificeringer og faglige udviklingskurser både i Florida gym lokationer eller online. Certificeringer spænder fra barnetræning til yoga instruktion.

Udfyld et certificerings kursus og bestået eksamen. Du skal betale gebyrer i forbindelse med kursus og eksamen; Disse gebyrer varierer dog afhængigt af kurset og typen af ​​specialcertificering, du måtte søge.

Kontakt lokale sportscentre og klubber i dit område og bede om at indsende dit CV. Du kan finde en liste over Florida gyms i din lokale telefonbog eller online på healthclubdirectory. Husk på, at jo flere erfaringer og certificeringer du har, desto mere omsættelige kan du være til et motionscenter, der leder efter en bestemt type personlig træner. Hvis du kæmper for at finde et job, der matcher din certificering, kan du spørge gymnastiksaler i dit område, hvilke typer træner de søger, så du kan få yderligere certificeringer og erfaring inden for de områder, der er nødvendige.

Del:
Kommentarer