SĂĄdan bliver du en NFL-maskot

SĂĄdan bliver du en NFL-maskot

Maskotten til et professionelt sportshold er øjeblikkeligt genkendeligt. Fans unge og gamle se maskot som repræsenterer NFL, dens idealer og sporten af ​​fodbold generelt. Dem, der ønsker at blive en NFL-maskot, skal træne hårdt, være i stand til at følge spillet og wow folkemængderne.

Bliv en NFL Mascot

Har akrobatisk, cheerleader eller maskot træning under dit bælte, før du ansøger om NFL mascot job åbninger. Arbejdsgiverne ønsker at vide, at du kan håndtere de krævende fysiske krav i jobbet, før de ansætter dig som maskot.

Bliv bekendt med fodboldreglerne, hvis du ikke har forudgående viden. Som mascotte til et fodboldhold er det vigtigt at kunne følge spillet nøjagtigt, så du kan hjælpe fansen med at juble på deres hold. Se gamle spil for at studere, hvordan maskoterne også fungerer.

Hvis du var maskot på dit college, vil du have en stor fordel over alle andre. Hvis du i øjeblikket er på college, så prøv at være din skoles maskot så hurtigt som muligt.

Gå til Pro Mascot School. Denne skole, der er baseret i Texas, vil lære dig alt, hvad du behøver at vide for at blive en NFL-maskot.

Søg på NFL Karrierecenter for jobannoncer (se Ressourcer nedenfor). Mascotstillinger, som i andre positioner inden for organisationen, har tendens til at blive tilgængelige i slutningen af ​​fodboldsæsonen.

Opdater dit CV for at understrege enhver tidligere erhvervserfaring, der er relateret til at blive en maskot. Dette kan omfatte skuespil eller andre stillinger, som du har holdt hvor du arbejdede i offentligheden, ud over din atletiske baggrund.

Udarbejd et følgebrev, der foruden at markedsføre dine akademiske eller atletiske styrker forklarer hvorfor du vil blive maskot til dette specifikke hold. Måske har du været en fan siden barndommen eller voksede op i den pågældende region i landet. Den person, der læser dit brev, skal have en ide, hvorfor du, ud af alle de andre ansøgere, skal gives en chance.

Lær alt, hvad du kan om strukturen i NFL som en arbejdsgiver og mere specifikt det hold, som du søger at være maskot på. Interviewere kan lide at se, at du har lavet dine lektier og har en vis viden om organisationen.

Forbered dig pĂĄ at auditionere dine mascotting evner sĂĄvel som at deltage i et interview. Skyl op pĂĄ din signaturrutine, sĂĄ du kan vise dine potentielle arbejdsgivere, at du har ret til dette job.

Del:
Kommentarer