SĂĄdan bliver du en NFL-fodboldspiller

SĂĄdan bliver du en NFL-fodboldspiller

At blive en NFL fodboldspiller er ikke en nem opgave på nogen måde. Selv mennesker med talent og evne til at gøre det til NFL gør det ikke altid på grund af mængden af ​​træning, mental sejhed og mulighed for at spille professionel fodbold i verdens førende fodboldliga.

Trin 1

Begynd at lære at spille fodbold i en ung alder. Mens nogle NFL-spillere ikke spillede organiseret fodbold til gymnasiet eller college, er den bedste måde at skygge dine jævnaldrende på at starte tidligt og få en fornemmelse for spillet i en så ung alder, at fodbold bliver mere intuitiv og mindre brodering tidligt i din udvikling.

Trin 2

Spil organiseret fodbold til din skole ved den første chance du får. For mange mennesker vil muligheden for at spille fodbold på skolen ikke præsentere sig selv før gymnasiet, men hvis det tilbydes i mellemskolen drage fordel af det. College fodboldprogrammer scout mellemskole fodbold spil og har været kendt for at underskrive børn, før de selv begynder at spille i gymnasiet. Selvom du ikke bliver logget ind i mellemskolen, kan eksponeringen der være til gavn for dig i gymnasiet.

Trin 3

Start et regelmæssigt træningsprogram i en alder af 13. Deltagelse i programmer og lejre, der forbedrer din hastighed, hoppeevne og overordnede fitnessniveau er let tilgængelige, hvis du er villig til at betale for dem. Det er vigtigt at være så passet som muligt i en ung alder, da det er meget overvægtigt eller dovent tidligt, vil du få det til dårligt fitness, når du endelig begynder at træne.

Trin 4

Spil flere sportsgrene i mellemskolen og gymnasiet. Fodboldspillere, der gør det til NFL, er sjældent one-trick ponyer og stjernede i to eller tre sportsgrene i klasseskolen. At spille i sportsgrene som basketball, spor og fodbold har været kendt for at forbedre atleticismen hos mange spillere, samtidig med at spillerne får en mere disciplin og konditionering, der ikke altid er et fokuspunkt for fodboldens sæson.

Trin 5

Begynd at løfte alvorlige vægte i alderen 15. Mange trænere og spejdere presser børnene til at begynde at løfte vægte i en endnu tidligere alder, men det er ikke nødvendigt at gøre det, især når over løft kan bringe en persons vækst i fare. Men i alderen 15 år begynder de fleste fodboldspillere, der fortsætter med at få fodboldstipendier, at se og løfte som fodboldspillere ved at deltage i vægtløftningsprogrammer i lavsæsonen og sommeren.

Trin 1

Optag alle dine varsity fodbold spil og spiller og løbende redigere dem i en højdepunkt spole. Mens de fleste gymnasiale trænere skal gøre dette for dig, er det kun muligt at kontrollere situationen. Send disse højdepunkter til træner og spejdere, og skriv bogstaver, der beder om at deltage i deres gymnasiestuderende. Disse lejre er hvor hovedtræner vurderer talent, og hvis du kan komme ind i en eller to af dem, kan du komme dig selv på den nationale radar.

Trin 2

Arbejd med din teknik i løbet af lavsæsonen, sommeren og i løbet af sæsonen så godt. Hvis du er en yderst talentfuld spiller, vil college scouts virkelig gerne se, om du er en coach som kan blive bedre med undervisningen. Den bedste måde at vise dem på din evne til at forbedre dit spil er at hele tiden blive bedre til et aspekt af dit spil fra spil 1 til sæsonens ende.

Trin 3

Sorter gennem din liste over division I college fodbold stipendier tilbud. Hvis du er heldig nok til at have talentet og følge ovenstående trin, vil du være i god position for at få tilbud om at spille fodbold på college. Sørg for at vælge en skole, der vil lade dig spille tidligt i din karriere, fordi hvis du ikke spiller, vil NFL scouts ikke have en chance for at observere dig på banen. Hvis du ikke får nogen Division I-stipendier, kan du måske revurdere dine NFL-ambitioner, men du kan altid forsøge at gå på en skole eller spille på et lavere niveau, som nogle NFL-spillere har brugt disse ruter i fortiden.

Trin 4

Fortsæt med at træne og forbedre din teknik efter sidste år i gymnasiet fodbold. Mange unge spillere begår fejlen i at gå uger eller måneder uden træning i løbet af deres seniorår. Hvis du var på en gymnasium, der havde forårsfodbold, vil det være første gang i et stykke tid, at du ikke havde mulighed for at spille fodbold og forbedre din teknik i løbet af foråret. Sørg for at udligne noget af den rust, der går med at ikke spille så længe, ​​ved at træne så ofte og så regelmæssigt som muligt.

Trin 5

Før du underskriver et college fodboldprogram, udtrykke dit ønske om at spille fodbold i NFL til din nye college fodbold træner. Selv om dette kan synes presumptuous, skal du lade din træner kende dine ønsker, så de kan være ærlige, upfront og til hjælp for dit mål. De fleste trænere skal gøre det bedste for holdet, uanset hvad, men i det mindste kan de udfylde dig på processen og måske endda hjælpe med at hjælpe din udvikling, så længe det ikke påvirker dit kollegys fodboldprogram negativt.

Trin 1

Spil så hårdt som muligt på dit college og træne endnu hårdere i løbet af lavsæsonen. Med mange vigtige mennesker og penge involveret i college fodbold, er det ikke længere nødvendigt at henlede opmærksomheden på dig selv med noget uden for dit spil på banen.

Trin 2

Vær en god person. Hold dig væk fra narkotika, overtrædelser og hensynsløs indenlandsk adfærd. Der er hundredvis af mennesker i verden, der var talentfulde nok og trænede utroligt hårdt, men gjorde det ikke til NFL på grund af deres personligheder. NFL hold bruger hundredtusindvis af dollars til at evaluere potentielle spillere med psykologiske tests, karakterinterviews og baggrundskontroller.Selv i NFL, hvor ledere siger talent er den mest afgørende komponent til succes, har mange spillere set interesse for dem, fordi de blev kaldt "gode mennesker" og "ledere" under evalueringsprocessen.

Trin 3

Vær opmærksom på hvor i udkastet et NFL-team sandsynligvis vil vælge dig. Du ønsker ikke at gå ind i udkastdagen, og du tænker på, at du er en første runde, når du bliver spioneret som en syvende rytter på alle konti. Dette er også vigtigt, når det kommer til kontraktforhandlinger, fordi man forsøger at få en kontrakt baseret på hvor høj et valg du tror du skulle have været, i modsætning til hvor du rent faktisk er udarbejdet, kunne spore dine chancer for at lave en NFL-roster.

Trin 4

Kryds fingrene på udkast dag og håber på det bedste. Mens mange spillere går ind i udkastet med at vide, at de skal vælges af et hold, snesevis af spillere, hvis ikke hundreder, afslutter udkastet uden at være blevet plukket. Hvis du er heldig nok til at blive plukket, lad din agent vide, hvor villig du skal indrømme en kontrakt for at gøre roster.

Trin 5

Få din agent opkald hold og bede dem om en invitation til lejre, hvis du ikke blev udarbejdet. For de fleste mennesker, der ikke bliver udarbejdet signalerer slutningen af ​​NFL-aspirationer, men nogle undrafted spillere er heldige nok til at få en chance for at konkurrere om et roster-sted. Skulle du være heldig nok til at gøre roster uden at være udarbejdet, så lav det bedste ud af din mulighed og arbejde lige så hårdt som en NFL-spiller, som du arbejdede for at blive en.

Del:
Kommentarer