SĂĄdan bliver du en MLB Batboy

SĂĄdan bliver du en MLB Batboy

De fleste børn drømmer om at gøre det til de store ligaer, der spiller baseball. Men da børn er for unge til officielt at spille i de store, kan de prøve at blive en af ​​batboysne for deres foretrukne MLB-hold. Den batboy er ansvarlig for mange af de daglige opgaver, bortset fra at bare samle kaste bortset fra baseball flagermus - herunder vaskeuniformer og rengøringsskiver.

Kontakt din lokale MLB affiliate for at se om der er nogen batboy åbninger eller hvis de tager applikationer. Det er bedst at kontakte holdet i lavsæsonen, enten via telefon eller email, da de fleste hold ansætter batboys, før sæsonen begynder.

Sikre en indvendig forbindelse, hvis du kan, da ventelisten kan være lang. Det hjælper med at være relateret til en person, der arbejder for MLB-holdet enten på banen som en spiller eller i frontofficepersonalet.

Nå en vis alder Igen skal du kontakte dit MLB-hold for at se, hvad deres alderskrav er. Nogle hold kræver, at du er 14 år, andre siger 18.

Få dig i form. Du skal være fysisk i stand til at gøre alt, der løber rundt, som fanger kasserede flagermus og afrunde baseballs, for at blive en batboy.

Vær forberedt på at tilbringe mange timer med MLB, når du bliver en batboy. Arbejdet kræver ofte, at du er på ballpark to til tre timer før spillet begynder og forbliver i et par timer efter den sidste tonehøjde. Det betaler heller ikke godt, men fordelene ved at interagere med dine favoritspillere up close og personlige gør det mere end umagen værd.

Del:
Kommentarer