SĂĄdan bliver du en high school baseball umpire

SĂĄdan bliver du en high school baseball umpire

At være en umpire for high school baseball spil kan være meget givende, men først skal du opfylde kravene i dit lokale repræsentantskab. Baseball dommere er ansvarlige for at overvåge spillet, så alle spillere overholder reglerne og arbejder med trænere på hvert hold for at sikre fair play.

Deltag i den lokale dommerforening i dit område. De fleste high school distrikter har en udpeget dommerforening, hvor du skal møde møder og lære de regler og regler, der er fastsat af bestyrelsen. Baseball dommere skal registrere sig som medlem for at blive certificeret.

Tilmeld dig for forelæsninger og undervisningsklasser hos dommerforeningen. Den lokale dommerforeningsforening er vært for en række foredrag og pædagogiske begivenheder, hvor dommere kan lære om det grundlæggende i umpiring, lokale regler og regler og ting som ensartede koder. Baseball dommere skal tage specialiserede kurser i baseball regler og regler.

Køb dit dommerudstyr. Baseball dommere skal klæde sig i overensstemmelse med de lokale foreninger retningslinjer og regler. Dette inkluderer ofte grå slacks, en specialiseret skjorte, en sort hætte, shin guards og beskyttende plade sko. Platte dommere skal også bære en indvendig brystbeskytter, en kuglepose og en beskyttende kop (hvis du er mand).

Find en veteran mægler til at fungere som din mentor. Spørg medlemmer af dit lokale bestyrelse eller udvalg, hvis de vil mentorere dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om regler og regler.

Tag den skriftlige prøve. Nogle umpireforeninger kræver, at deres dommere skal bestå en skriftlig test for at bevise, at de forstår regler og regler. Den skriftlige prøve vil indeholde generelle regler for basilikumets og almindelige ansvarsområder for dommeren.

Betal registreringsafgiften for at blive en dommer. Registreringsgebyr varierer afhængigt af distriktet, men de kan koste op til $ 50. Find ud af, hvornår fristerne er, og send din betaling for at sikre dit sted. Du skal registrere dig hos statsforeningen for at blive tildelt til et kommende spil.

Del:
Kommentarer