SĂĄdan bliver du en Golden Gloves Boxer

SĂĄdan bliver du en Golden Gloves Boxer

Golden Gloves boksning har en lang og rig historie. Nogle af de mest bemærkelsesværdige boksere fra hele tiden, som Joe Louis, Cassius Clay (Muhammad Ali), "Sugar" Ray Leonard, Thomas Hearns og Oscar de la Hoya var alle engang Golden Gloves-mestere. Golden Gloves sanktioner amatør boksning kampe over hele landet, der kulminerer i deres årlige nationale turnering. Sikring af at du er sund nok til at kasse, opnå en USA-boksning og indgå i en Golden Gloves-franchise er de vigtigste skridt til at blive en Golden Gloves boxer.

Trin 1

Hent en ansøgning om en boks licens fra din stats boks provision. Kontakt din læge og gennemgå en grundig fysisk undersøgelse. Lad din læge udfylde medicinsk historie del af din ansøgning. Medtag en kopi af dit fødselsattest og to nuværende pas-størrelse billeder af dig selv. Angiv eventuelle tilknytninger til bokseklubben, du træner på (eller angiv dig selv som uhæmmet). Inkluder eventuelle gebyrer for at få tilladelsen.

Trin 2

Deltag i en officiel Golden Gloves franchise. Fra og med 2011 er der 30 franchiserier placeret i hele landet. Hvis du deltager i en franchise uden for staten, skal du hente en boks licens fra den stat, hvor den Golden Gloves franchise er placeret.

Trin 3

Lever dit eget bokseudstyr. Dette omfatter et ikke-gummi monteret mundstykke, strømper, ubeklædte trunker med kontrastfarvet taljebånd, en tank-top-shirt uden ærmer (bør være en kontrastfarve til boksekuffer og lang nok til at kunne gemmes i kufferten ), gasbind og tape (ingen håndvåben), boksesko og lyskebeskytter. Lever dine egne boksehandsker og hovedbeklædning til sparring og træning. Disse vil blive leveret til dig for sanktioneret bokse kampe. Brug 10 ounce handsker, hvis du vejer mellem 106 og 152 pund og 12 ounce handsker, hvis du vejer mere end 164 pund.

Trin 4

Bevar din amatørstatus. Accepter ikke betaling af nogen art for nogen kampe kampe, du deltager i. Du kan ikke bokse i Golden Gloves-sanktionerede turneringer, medmindre du er amatør.

Trin 5

Arbejde kun med en træner og træner til sparring og træning. de vil ikke være i stand til at trænere dig under sanktionerede kampe og kan ikke være til stede i indvejsrummet eller på kontoristens bord.

Trin 6

Tilmeld dig for at konkurrere i officielt sanktionerede Golden Gloves turneringer. Vær forberedt på at levere to former for identifikation og din USA-boksningslicens eller passebog ved indtjekningstabellen på dagen for din første kamp (dit licens holdes af turneringsembedsmændene indtil kampens afslutning).

Trin 7

Lav vægt på din valgte vægtklasse på datoen for din kamp. Du kan ikke ændre vægtklasser inden for syv dage efter din næste kamp (undtagelser: 3 pund for foreløbige kampe, 2 pund for kvartfinale kampe, 1 pund for halvdelskampe kampe).

Del:
Kommentarer