Sådan bliver du certificeret vand aerobic instruktør

Sådan bliver du certificeret vand aerobic instruktør

Hvis du har en baggrund som fitnessinstruktør, kan du overveje at udvide dit udvalg af tjenester til at omfatte vand aerobic. For at gøre dette skal du blive certificeret vand aerobic instruktør. Certificerede vand aerobic instruktører nyder at arbejde med en række mennesker i alle aldre og fitness niveauer, herunder mødre og deres nyfødte, de ældre og dem, der genvinder fra fysisk skade. Så hvis du vil starte din fitness karriere til næste niveau, følg disse trin for at lære, hvordan du kan blive certificeret vand aerobic instruktør.

Lær at blive en certificeret vand aerobic instruktør

Få din fod i fitnessbranchen, hvis du ikke allerede har det. Deltag i forskellige klasser for at blive bekendt med forskellige niveauer af fitness instruktion, før du bestræber dig på at blive certificeret vand aerobic instruktør.

Tal med dine instruktører og fitness direktører af de faciliteter, hvor du deltager med eller har medlemskab af. Disse kontakter vil have den erfaring, der bedst rådgiver dig om, hvordan du fortsætter med at blive certificeret vand aerobic instruktør.

Forstå, at du måske har brug for yderligere certificeringer efter at du er blevet certificeret vand aerobic instruktør. For eksempel, hvis du har til hensigt at engagere eller endda specialisere sig i vand aerobic instruktion som en del af et rehabiliteringsprogram, eller tilbyde personlige træningstjenester, så kan du blive pålagt at blive certificeret på disse områder også.

Vær opmærksom på, at der kan være en kombination af træningskrav involveret i at blive certificeret vand aerobic instruktør. Selvom undervisning på en kvalificeret certificeringsfacilitet er standardprotokol, kan du også blive pålagt at gennemføre skriftlige eksamener.

Forvent din vand aerobic instruktion certificering uddannelse at bestå af teori samt praktisk anvendelse.

Ved at din certificering som vand aerobic instruktør skal fornys hvert andet år.

Udforsk vand aerobic instruktion certificering kurser og procedurer online fra WaterArt Fitness International (se Ressourcer nedenfor).

Del:
Kommentarer