Sådan bliver du certificeret tennisinstruktør

Sådan bliver du certificeret tennisinstruktør

At få betalt for at gøre det, du elsker, er bare en drøm for de fleste. Men hvis tennis er et af dine lidenskaber, og du har en evne til at undervise, kan du gøre drømmen til virkelighed. At være en tennisinstruktør giver dig mulighed for at forblive aktiv, mens du arbejder i et udendørs miljø, og den en-til-en interaktion med studerende, der nyder godt af din ekspertise, er en belønning i sig selv. Bliv certificeret tennisinstruktør og gør det til en sidebranche eller karriere.

Skær dine tennis færdigheder. Selvom du ikke behøver at være en pro til at lære tennis, etablerer du din troværdighed som instruktør ved at vise en vis grad af ekspertise på retten.

Undersøg de tekniske færdigheder, der er involveret i tennis. For at lære tennis kan du ikke stole udelukkende på dine egne tennis-evner. Du skal kende maskinens færdigheder som ordentlige tjener og streger for at formidle trinvise instruktioner til eleverne.

Deltag i United States Professional Tennis Association (uspta) eller Professional Tennis Registry (ptrtennis.org) for at opnå certificering. Certificering med disse organer kræver normalt at betale et gebyr, deltage i workshops og bestå skriftlige og fysiske evalueringer. Også, hvis du vil undervise i mindreårige, vil du normalt være forpligtet til at få en baggrundskontrol og retshåndhævelse.

Indsend ansøgninger til klubber og organisationer, du gerne vil arbejde for. Både USPTA og PTR har online ressourcer til at hjælpe dig med at finde undervisningsjob, men du kan kun få adgang til disse ressourcer, når du er blevet medlem.

Del:
Kommentarer