Sådan bliver du certificeret fitnessinstruktør

Sådan bliver du certificeret fitnessinstruktør

En certificeret fitnessinstruktør er en fitness-professionel, der har taget et træningsværksted og certificeringstest for at demonstrere hendes viden og færdigheder som fitnessinstruktør. De fleste fitnesscentre, rekreative faciliteter, kurbade eller skoler vil kræve, at en instruktør er certificeret til at undervise. Hvis du er interesseret i at blive instruktør på et bestemt sted, skal du kontakte ledelsen for at finde ud af, om en bestemt certificering er påkrævet. En af de nationale certificeringer skal være tilstrækkelig. College grader er også nyttige, men du kan muligvis finde beskæftigelse med bare den nationale certificering.

At blive certificeret

Find de forskellige organisationer, der certificerer fitnessinstruktører. Det amerikanske råd om træning (ACE), Aerobics and Fitness Association of America (AFAA) og American College of Sports Medicine (ACSM) er de tre øverste legitimerede organisationer. Vælg den der passer bedst til dine behov.

Få din CPR / AED certificering. Dette er et krav for enhver organisation. Det amerikanske Røde Kors og American Heart Association tilbyder løbende undervisning i alle dele af landet.

Køb studiematerialerne til certificering efter eget valg. Alle tre organisationer har studiemateriale til at hjælpe med at bestå testen. Det anbefales stærkt at have disse materialer og studere dem. Alle vil indeholde en praksis eksamen. Anatomi, kinesiologi, øvelsesfysiologi og klasseteknikker som cuing, klassedesign, skadeforebyggelse og musik er alle omfattet af studiematerialet. Tag dig tid til at lære oplysningerne i studiematerialerne. Øv dig undervisning i en klasse derhjemme, hvis du aldrig har lært før.

Tag den certificerende eksamen. En attesterende eksamen vil have både en skriftlig og praktisk eksamen. Den skriftlige eksamen dækker områder som kendskab til anatomi, bevægelse af kroppen, forskellige øvelser og hvordan man kan forhindre skade. Det vil også dække, hvordan man instruerer en klasse, klassedesign og håndterer eleverne i klassen. Den praktiske eksamen er muligheden for at demonstrere din evne og viden om forskellige dele af en klasse, fra varme op til nedkøling og en række øvelsesmuligheder for forskellige kropsdele.

Oprethold din certificering. Når du har bestået eksamen og bliver certificeret fitnessinstruktør, kræver hver organisation, at du fortsætter din uddannelse ved at tage undervisning og workshops. Certifikater fornyes hvert andet år.

Del:
Kommentarer