Sådan bliver du Baseball Team Manager

Sådan bliver du Baseball Team Manager

Du kigger på et baseballspil og spekulerer på, hvordan lederen fik sit job. Du spekulerer på, hvad han tænker på at tage pitcheren ud af spillet, og at det ikke giver mening at sende løberen i den situation. Og du kan ikke forestille dig, hvorfor han fortsætter med at starte den venstre fielder. Det er klart, at du kunne gøre et bedre arbejde, der kører holdet; så du satte dig for at blive en baseball team manager. Læs videre for at lære mere.

Spil spillet. Få bliver en succesfuld baseball manager på ethvert niveau uden at have spillet spillet. I modsætning til tv-stationer og generalforvaltere er den konventionelle visdom, at ledere skal have haft en spillekarriere. Det behøver ikke at være lang eller god (mange store ligaforvaltere kom aldrig ud af mindreårige i løbet af deres spilledage), men du skal have en vis baggrund for at være spiller.

Fangst. Fangst er din bedste mulighed som spiller, hvis du i sidste ende vil blive en baseball team manager. En lang række succesfulde professionelle ledere startede som fangere på grund af deres rolle i håndtering af kande, indstilling af forsvar og generelt kørsel af spillet.

Kend spillet. Bare at spille er ikke nok; du er nødt til at studere nuancer af ethvert aspekt af baseball for at blive en leder. Du skal også kende reglerne (f ikke bedre) end nogen dommer, og forstå fordele og ulemper ved enhver strategisk situation.

Lær at styre mennesker. Succesfulde baseball team ledere fortæller dig, at hvad der sker på banen kun er en lille del af deres samlede indsats. Du skal lære at få mest ud af dit hold, hvordan man motiverer forskellige spillere på forskellige måder og hvordan man håndterer egoerne af alle, du styrer.

Arbejd dig op. Få store ligaforvaltere begynder deres karriere i de store ligaer; de fleste starter som MLB-trænere eller mindre ligaforvaltere efter deres spilledage. Hvis du har dine beskeder mere beskedent på et job som f.eks. Gymnasium eller college coach gælder de samme regler. Bliv en assistent coach eller køre et ungdomsbaseballhold for at bevise at du er værdig at flytte op.

Netværk. Der er ikke mange baseball manager jobs åbne på ethvert niveau, så det betaler sig at lære de mennesker, der gør ansættelsen, at kende. Deltag i møder som Baseball Winter Meetings eller din lokale baseballforening hvor du sandsynligvis vil komme i kontakt. En general manager er mere tilbøjelig til at ansætte en person, han kender end at stole på et CV og en ansøgning.

Del:
Kommentarer