SĂĄdan Bliv Pro Baseball Player

SĂĄdan Bliv Pro Baseball Player

Nogle drenge drømmer om Major League succes, hopper lige over sveden, tårer og ofre kræves for at komme derhen. Baseball kan være en vanskelig sport at mestre, men hvis du er sikker på dine evner, realistisk om dine mangler, vælger et fokus og arbejder hårdt, så kan du bare nå din barndomsdrøm.

Ofre din tid

At blive en professionel baseball player kræver tusindvis af gentagelser, der er kendt i spillet som "reps". Sportsvidenskab lader os vide, at en smeter ikke engang kan se den sidste halvdel af en tonehøjdebane til pladen; At slå en professionel fastball betyder gode guesswork, og det er her repsne kommer ind. Du skal vide, hvordan du sporer hver tone, så du kan svinge hvor du ved, at bolden kommer til at være. Og du udvikler kun den slags fremsyn med tusinder, måske millioner af reps. Start ung, spil og træne så meget som muligt, være engagerede og være villige til at ofre sociale netværdige oplevelser med dine venner.

Skærpe de specifikke værktøjer, du besidder

Baseball måler spillere, der bruger det fem værktøjssystem - hit for magt, slå i gennemsnit, fodhastighed, kaste arm styrke og evnen til at spore og fange bolden. Superstjerner besidder alle fem værktøjer, men du kan gå pro med fokus på bare nogle få. Eller du kan skrabe i at spille en position helt og fokusere på pitching, hvis du har god armstyrke. Efter et par tusind reps skal du have en god ide om, hvad du udmærker dig på. Uddel størstedelen af ​​din øvelsestid med fokus på disse færdigheder. Søg efter en professionel træner, der specialiserer sig i de værktøjer, du forsøger at skærpe, fordi intet fremskynder udvikling som at skinne visdom fra nogen, der har gjort det før.

Bliv en professionel karakter atlet

Baseball er en række eksplosive bevægelser bygget oven på hinanden, og hver eksplosiv bevægelse efterfølges af en hvileperiode og næsten total genopretning. Du kan ikke ofte se, at en smør bliver afviklet fra at svinge for meget. Så dunk de aerobic træning, såsom jogging og svømning, og erstatte dem med eksplosive anaerobe træning for at opbygge baseball-specifik udholdenhed. Kom ind i vægtrummet for at opbygge total kropsstyrke og lave to øvre ryglifter til hver kisteøvelse udført. Kast medicinskugler eksplosivt for at udvikle rotationsstyrke, invester i en god plyometrisk rutine, kør tonsvis af korte sprints, lav letvægts rotator manchetøvelser og få et regimenteret kasteprogram for at opbygge armstyrke.

FĂĄ set af beslutningstagere

Den mest almindelige måde i pro-spillet er at komme på rejse-, skole- og scouthold i gymnasiet og college, ses af Major League-spejdere og få udarbejdet af en MLB-organisation. Men det er ikke den eneste vej i. Masser af spillere logger som ikke-udarbejdede gratisagent ud af åbne tryouts og gennem anbefalinger fra tidligere proffs. Derudover er der dusinvis af professionelle uafhængige ligahold på tværs af landet; hold, der betaler og spiller som de mindre ligaer, men er ikke tilknyttet en MLB organisation. Og endnu flere spillere bliver "afhentet" af MLB-organisationer ud af uafhængige ligaer i løbet af året. Grav dybt, find beslutningstagere og ses af dem, uanset om de er åbne prøver eller blot viser op og kræver at blive set. Professionel baseball er designet til at gøre cremen steget til toppen. Du skal blot sætte - hvis du er god nok, bliver du underskrevet.

Del:
Kommentarer